/Brasov/Magazin de mobila

Mobila Vision

Strada Ioan Ursu nr. 8, Brașov 500170, România

Mobila Vision
Magazin de mobila
4
82 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJF6+93 Brașov, România
+40 766 551 233
mobila-vision.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Tudor
Elena Tudor2 ani în urmă
Am vazut la cateva persoane mobila executata de Mobila Vision, chiar si de 5 ani.
In primavara 2021 am comandat un coltar superb (care a venit exact in termenul stabilit si este super comod) si apoi mobila pentru bucatarie si dormitor.
Am fost consiliati din punct de vedere imagistic, design, utilitate etc, dupa care totul a decurs conform termenelor stabilite.
In concluzie recomand cu toata increderea!!!
Razvan Bleont
Razvan Bleont2 ani în urmă
Recomand!
Aici găsești seriozitate, calitate și soluții. La orice provocare a apărut am primit raspunul "găsim o rezolvare!". Obisnuitul "asta nu se poate!" lipsește din vocabularul echipei Mobila Vision sau, dacă este chiar imposibil, vine însoțit de "...dar putem face...".
Felicitări întregii echipe!
Izabella Szabo
Izabella Szabo2 ani în urmă
Dacă nu vrei sa schimbi mobila anul următor recomand cu încredere.
Raport calitate preț foarte bun, colaborarea extraordinara, consiliere de design, combinatii de nuanțe pe ambient, idei foarte bune adaptate vremurilor, execuție impecabila și curata. Personal am avut o experienta plăcută și rezultatul fantastic.
Remus Teposu
Remus Teposu2 ani în urmă
Recomand!
Foarte mulțumit de colaborarea cu Mobila Vision!
Consultanță si proiectare la cele mai inalte standarde! Domnul Gogonea Cosmin are viziune din punctul meu de vedere! Proiectul rezultat pe măsura așteptărilor!
Narcis Pintilie
Narcis Pintilie2 ani în urmă
Cea mai mare dezamagire.
1. Gogonea a facut mobila cum a vrut el nu cum aveam proiectul.
2. Un corp este mai scurt.
3. Mai multe placi ciobite. A dat cu ele de toti peretii.
4. Blatul e mai scurt cu aproape 1 cm si nu merge pana in capatul corpurilor... Noroc ca e la perete si nu prea se vede.
5. Decupajul de la chiuveta e mai mare decat chiuveta si a ramas un spatiu mic dar care se vede. Cam 4 5 mm.
Usile mi le-a lasat strambe. A dat buleala cu totul.

Cand i-am zis de toate defectele... A zis ca el ofera cel mai bun raport pret calitate si sa fiu multumit. Un NESIMTIT ORDINAR!
Paul Mihalcea
Paul Mihalcea2 ani în urmă
Nu va pierdeti timpul și banii cu mobila Vision!!!
Neseriozitate, neprofesionalism si calitate mediocra!
Mobilier hol început în luna ianuarie si nefinalizat în prezent (1 mai), dl Gogonea avand un pretext de amanare la fiecare apel telefonic ca în final sa nu mai raspunda deloc.
Mobilierul având greșeli de excutie (uși mai scurte, cadru cu canturi exfoliate și lovite, mobilierul fiind neinfoliat la transport) cât și de proiectare (culoare greșită trecuta pe contract), în final va trebui sa contactam alta firma pentru finalizarea proiectului!
Stefan Codreanu
Stefan Codreanu2 ani în urmă
Tepar!!! Cea mai proasta experienta din viata mea!!!

Totul a inceput in septembrie 2019 cand am mers in showroom si impesionat de ce am vazut expus si de papagalul reprezentantei de vanzari am decis sa fac la comanda mobila de bucatarie din pal si mdf vopsit si un dressing cu oglinzi, in total vreo 25000 lei cu termen de livrare 4 saptamani ptr dressing si 8 saptamani ptr bucatarie.
Dupa cateva amanari a venit si ziua montajului, pe la mijlcul lui noiembrie zi in care dupa aproape 2 ore de asteptare peste ora stabilia, m-am trezit cu o echipa de trepadusi care mi-au adus mobila ciobita, placi de mdf zgariate, corpuri unele mai scurte, altele fara usi si in loc de corp ptr masina de spalat vase mi-au venit cu corp cu polite. Nu am putut purta niciun dialog civilizat nici cu angajatii si nici cu patronul Gogonea care a venit si el sa ajute la montaj, el spunandu-mi sa ii las in pace sa monteze ca discutam la final problemele.

In timpul montajului mi-au dat gauri prin masina de spalat vase, mi-au zgariat frigiderul cu bormasina, si au montat mobila chiar daca nu era ce comandasem: corp suspendat mai scurt cu aproape 5cm, corp cu polita in loc de corp ptr masina de spalat vase (caruia i-au facut o "romaneasca" ca sa intre masina de spalat vase), foarte multe placi ciobite, o multime de buline albe peste tot unde aveam placi de pal gri, lipsa usi la unele corpuri, blat taiat si montat stramb, sertare de dimensiuni diferite si montate stramb (se lovesc unul de altul cand le deschid) etc.

La plecare, undeva in jur de ora 22 GOGONEA mi-a pus in vedere sa ii platesc diferenta de bani a doua zi fara a zice ceva de remedierea problemelor.

A doua zi insa, pe lumina, am observat cu adevarat dezastrul care se poate vedea si in poze plus ca la dressing usile erau mai scurte si se vedea pe sub ele, aveau oglinzile sparte, altfel de manere fata de ce comandasem (am comandat tip profil si mi-a adus unele care se prindeau cu suruburi), in spatele usilor culisante a montat PAL NEFINISAT care imi umple mereu hainele de rumegus.

Contactat telefonic GOGONEA mi-a zis ca nu repara nimic pana nu-i dau toti banii si ca n-am decat sa ma duc in instanta si opc, ca el are pile si ca nu am ce sa-i fac.

Dupa multe discutii prin avocat si in urma unei sesizari la OPC, prin ianuarie, dupa ce a depasit termenul impus de OPC, Gogonea a mai adus doua usi, a inlocuit o oglinda sparta si unde aveam placi ciobite el a dat cu CEARA?!?!?!

Deja obosisem sa port un dialog al surzilor cu nesimtitul de GOGONEA si vazand ca nu am cu cine discuta omeneste i-am mai dat o parte din bani si mi-am vazut de viata mai departe.

Intre timp am mai bagat cateva milioane in mizeria de mobila pe care mi-a adus-o si am remediat o mica parte din ce se mai poate remedia. Multe alte probleme care au ramas la bucatarie si dressing inca nu am reusit sa le remediez pentru ca cine a venit si a vazut, dupa ce si-a facut cruce a zis ca ar pierde cel putin 2 zile, timp in care ar face mobila de la un cap la altul si nu merita sa mai bag bani in ea.

Cand am incheiat contractul, Mobila Vision avea doar un review negativ pe care am zis ca l-a dat cineva mofturos. Se pare ca Gogonea isi dadea singur review-uri pozitive pe google pentru ca intre timp vad multa lume nemultumita.

Ma intreb de ce pe FB nu posteraza si mizeriile pe care le lasa in urma sau de ce nu te lasa sa ii faci review-uri?

In concluzie va zic ca am vazut in Dedeman mobila mai calitativa si facuta cu mai multa atentie la detalii decat tigania asta facuta de un neica nimeni care s-a trezit intr-o dimineata cu un fierastrau in mana si s-a apucat si el sa faca mobila iar acum e "patron".

Tineti-va banii in buzunar si mai studiati piata!!!

Pretul mare pe care il cere nu justifica nici pe sfert ce iese din sopronul in care zice ca face mobila la Poaiana Marului. Concurenta e mare pe piata si mai ales in zilele astea sper sa se duca in cap ca multe tepe a dat.
Andreea Stefan
Andreea Stefan2 ani în urmă
Calitate jalnica, neprofesioniști, atitudine necorespunzătoare fata de clienți.
Locații recomandate