/Brasov/Magazin de mobila

KT Mobilier

Strada Brândușelor 72, Brașov, România

KT Mobilier
Magazin de mobila
4
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ3F+HC Brașov, România
+40 268 585 956
ktmobilier.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps KT Mobilier
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Călin
Daniela Călin2 ani în urmă
O experiență foarte neplăcută cu această firmă. I-am contactat pentru o comanda de mobilier. Mi-au spus să le trimit o schița cum vreau sa arate mobila si imi vor spune un pret estimativ. Le-am trimis schița și pentru că răspunsul nu venea I-am sunat și le-am amintit de cererea mea. Într-un final a venit raspunsul si am ajuns la concluzia că aș vrea să-mi facă mobila. Drept pentru care m-am prezentat la magazinul de prezentare din Brașov pentru a discuta restul detaliilor. Cum inițial eta un pret ,în urma discuțiilor și a modificărilor suferite,evident că pretul era altul. Pret pe care urma să mi-l comunice și să plătesc un avans și să vină la măsurători. Eeee....inca mai aștept...cu toate că au trecut aproape 2 săptămâni de atunci. Mi se pare o lipsă totala de profesionalism si apreciez ca este o firma care nu își respectă clienții și pe care nu te poti baza intr-o colaborare care ar fi trebuit sa fie reciproc avantajoasă.
Emanuela Moldovan
Emanuela Moldovan2 ani în urmă
O echipa foarte prompta si deschisa spre viziuni diferite, cu imaginatie. In urma schitei trimise s-au prezentat la ora stabilita chiar daca era putin peste mana, iar la fata locului au inteles nevoile de familie cu baieti mici, practicabilitatea, cat si partea moderna. Recomand cu mare incredere si in mod sigur revenim curand si pentru restul "necesarului" din apartament.
Laura david
Laura david2 ani în urmă
Foarte neatenti, greseli de cantuire. Te cheama sa ridici marfa si nu e gata debitata in totalitate. !Pentru partea care era gata (si pe care am luat-o acasa, ca sa nu dispara, dupa cum ne-au spus cu seninatate), de fapt au uitat sa dea gauri pentru balamale. Dezinteresati si indiferenti la solicitari. Nu recomand
Alexandru Ciocan
Alexandru Ciocan2 ani în urmă
Dacă vreți să vi se exfolieze după 2 ani și după aceea să plătiți din nou, mergeți cu incredere :) 2 ani aveți garanție, chiar daca a fost eroare din fabrica.
Emil Lazarescu
Emil Lazarescu2 ani în urmă
Calitate super,ideile proiectanților de mobila te ajuta foarte mult profesionalism, receptiv la nou și la modificări,personal pregătit in montaj mobila, livrarea se face M-ai tirziu deoarece volumul de lucrări este foarte mare, recomand aceasta firma pentru proiectare, execuție și montaj, mai ales pentru apartamentele noi.
Daniela Vuta
Daniela Vuta2 ani în urmă
Recomand pentru calitatea proiectului, pentru profesionalismul cu care au abordat intreaga colaborare (din faza de design si proiectare, pana in faza de montaj) si pentru respectarea termenelor. Sunteti o echipa minunata!
M. Tilinca
M. Tilinca2 ani în urmă
Mobilă de foarte buna calitate. Personal foarte prietenos și ajutător. În total sunt foarte mulțumit de colaborare și, bineînțeles și de mobila achiziționată de la ei!
Moldovan George
Moldovan George2 ani în urmă
Mobilier de calitate până la cel mai mic detaliu, un personal dedicat. Voi reveni la KT Mobilier cu plăcere. Recomand cu încredere.
Locații recomandate