/Brasov/Magazin de mobila

Lădițe.ro

Strada Cărămidăriei 31, Brașov 500053, România

Lădițe.ro
Magazin de mobila
5
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
MH38+JF Brașov, România
+40 743 168 888
ladite.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 9–19
Scrie o recenzie
Arișanu Mădălina
Arișanu Mădălina5 ani în urmă
Multumesc lădițe.ro pentru lădițele foarte frumos finisate, de diferite forme cu un design atent realizat dând un aspect frumos oricărei tip de mobilier pe care vreți sa îl faceți.Un detaliu foarte importat este ca se pot folosit holsuruburi pentru prinderea lor, dar și lipici.
Aaa ce mi- a mai plăcut foarte mult fiind și cel mai importat , domnul care se ocupa este un om care tratează totul cu calm chiar arătându-mi poze cu diferite mobiliere pentru a ma inspira. Am fost direct în atelierul în care se fac toate tipurile de lădițe , dandu-mi ocazia sa îmi aranjez acolo exact ceea ce vroiam eu sa fac, plecand cu încredere acasă ca va ieși ceea ce mi-am propus.
Eu am făcut un dulap pentru hol și am folosit lădițele Greuceanu, Lemnica și Prâslea acum am mai cumpărat și vreau sa realizez un mobilier pentru sala de mese, revin cu poze:). Recomand cu mare încredere.
Adelina Condu
Adelina Condu2 ani în urmă
Mi-am dorit o etajera simpla si rezistenta. Am cautat si pe la alte magazine, dar se clatinau. Am cumparat o etajera de 160cm cu 6 rafturi si sunt foarte multumita de ea. Poti pune lucruri grele,sau poate doar sa o decorezi. Multumesc si de amabilitate si de modul frumos de a face lucrurile !
Andreea Ispas
Andreea Ispas2 ani în urmă
Locații recomandate