/Bacau/Magazin de mobila

CB FURNITURE SRL

Strada Alexei Tolstoi 12, Bacău 600093, România

CB FURNITURE SRL
Magazin de mobila
3.8
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW22+PX Bacău, România
+40 756 135 607
vreimobila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Balea
Elena Balea2 ani în urmă
Uitați cum a ajuns patul comandat de la ei, într-o stare deplorabilă, și pe lângă faptul că a ajuns Intr-o condiție groaznică, in anunț scria clar că somieră este inclusa in preț, iar când a ajuns patul, nici urmă de somieră...
Plus că mi sa promis că o să am posibilitatea de a verifica coletul la livrare, ceea ce desigur nu am putut face, deoarece domnul de la firma de curierat mi-a spus că dânșii nu au plătit taxa pentru a putea verifica coletul... Și chiar peste tot pe site scrie clar "verificarea coletului la livrare"
chiar și telefonic mi s-a spus că pot să verific coletul la livrare, dar desigur că nu am putut face acest lucru, este inacceptabil ce mi s-a putut întâmpla, din păcate voi merge la protecția consumatorului pentru acest fapt
David GAMMER
David GAMMER2 ani în urmă
NU RECOMAND. Dupa 3 saptamani de asteptare, la implinirea termenului de livrare maxim asumat de ei mi-au spus ca nu au cum sa imi spuna cand imi livreaza produsul comandat ca ei nu stiu cand o sa se produca. Acest raspuns a fost obtinut dupa lungi insistente si multe telefoane la care promiteau ca revin cu raspuns privind termenul de livrare, lucru care evident nu se intampla.
Vali Camy
Vali Camy2 ani în urmă
Viorel Lupu
Viorel Lupu4 ani în urmă
Foarte bine
CB Furniture
CB Furniture4 ani în urmă
Eva Fodor
Eva Fodor2 ani în urmă
Ce sa zic o firmă de nimic mincinoși accepta comenzi după care te suna ca numai au in stoc ,Dar nu imediat ci după multe zile in care astepti.Daca nu vreti sa fiti mințiți și înșelați nu va încurcati!!!!
Ciprian Gherghe
Ciprian Gherghe2 ani în urmă
Efectuta comanda pentru 2 scaune prin Emag acum 10 zile, achitata, este adevarat ca au sunat a doua zi dupa comanda pentru confirmare, dar nici in ziua de astazi produsele nu au fost livrate, jalnic!
Gaby Mariut
Gaby Mariut2 ani în urmă
(Tradus de Google) Excepţional

(Original)
Exceptional
Locații recomandate