/Bacau/Magazin de mobila

CB Furniture

Strada Alexei Tolstoi 12, Bacău 600093, România

CB Furniture
Magazin de mobila
3.5
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW7F+59 Bacău, România
+40 334 110 629
mesescaune.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana Meraru
Roxana Meraru2 ani în urmă
Cea mai de proasta calitate la mobila..
Paula Marin
Paula Marin4 ani în urmă
Desi am vazut destule recenzii negative,am sperat ca ma voi numara printre clientii mulțumiți.Pe 16.04.2019 am comandat canapeua Tatiana,pe nuanta bej.Am avut neplacuta surpriza,ca la livrarea produsului,pe 8.05.2019 sa constat ca nu am primit ce am comandat,ci o canapea gri.Nu am dat retur produsului,dar voi fi nevoita sa mai dau cateva sute de lei pe o husa care sa fie potivita la culoare cu restul mobilierului.Poate cei care incarca produsele din depozit vor fi mai atenti la ce livrează!Sunt dezamagita de serviciile acestei firme,care nu isi respecta clientii si livreaza produsele gresit si cu intarziere.
Turcu Gabriel Mihai
Turcu Gabriel Mihai5 ani în urmă
Produse frumoase, calitative, la preturi rezonabile, livrare FOARTE rapida (am comandat un dulap pe data de 16.02.2019 si mi-a ajuns in perfecta stare pe data de 20.02.2019, chiar daca pe site scria ca termenul de livrare e de 10 zile).
Cat despre personalul CB Furniture, un singur cuvant: PROFESIONALISM!
Felicitari si succes in continuare! Recomand din suflet!
Nicoleta Ilie
Nicoleta Ilie5 ani în urmă
Dupa mai multe incurcaturi cu niste scaune comandate ( nu semanau intre ele), si dupa o serie de schimburi cu firma, ba de picioare, ba de sezuturi, am ajuns in final sa raman cu scaunele la fel de nepotrivite, si cu banii dati, deoarece acum firma nu mai raspunde la telefon! Sper totusi sa se rezolve, asta in cazul in care firma nu s a inchis !
Anca Codrea
Anca Codrea5 ani în urmă
Dezastru!!! Am primit dressing-ul fără șuruburi si fara schița, după o săptămână mi au trimis suruburile,după care am constatat că 6 corpuri ale designului nu erau ale lui,după care am așteptat încă o săptămână sa mi le trimită. Acum am constatat că îmi lipsesc roțile de la usile glisante. Deja mai am o săptămână de cand aștept.Am comandat mobila pe 17 oct deja a trecut mai bine de o lună si eu am dressing-ul montat din cauza acestei firme.Lasă de dorit!!!! Calitate foarte proastă.
Vlobfik C&C
Vlobfik C&C5 ani în urmă
Am comandat pe 24 Noiembrie un dulap nu a ajuns pana la data de 7 Decembrie si nu am primit niciun detaliu dacă a fost predat curierului, pe lângă faptul ca nu răspund la telefon. Nu recomand
Bacau export
Bacau export6 ani în urmă
Buna ziua, ne cerem scuze pentru neplacerile create, insa in ziua imediat urmatoare feroneria a fost trimisa prin curier. Intarzierea livrarii a fost datorita perioadei aglomerate din luna noiembrie. Comanda dvs a fost livrata in data de 19.11 iar reclamatia in data de 23.11.
Marius Pantiru
Marius Pantiru2 ani în urmă
Nu recomand absolut deloc!
Singurul plus la aceasta firma e ca a ajuns mobila întreaga la destinație - Marele merit fiind defapt datorat firmei producatoare din Polonia care ambalează bine produsul.
Prima problema a început de la termenul de livrare (MAX. 10 zile lucrătoare) și a ajuns in 15, după nenumărate telefoane și amânări ale operatorului, motivând întârzierea cum ca “nu a ajuns din depozit de la București” “Nu știu ce se întâmpla”, și bineînțeles sa nu uit de celebrul “Vă sun eu ...” - nu o sa sune nimeni...fără grija, tot eu am însistat cu 4-5 apeluri... pana mi se răspundea.
Ca “BONUS” mobila comandata avea LED-uri in fotografiile de prezentare de pe site, iar bineînțeles ca atunci când am montat-o acele LED-uri nu se aflau in pachet! Am sunat și după cum ma asteptam tot peste același angajat am dat și tot aceleași tipuri de răspuns le-am primit: “Sa verific” , “Nu sunt la birou”, “Va sun eu după ce ma uit pe site”.
Locații recomandate