/Bacau/Magazin de mobila

Yulmob

Strada Alecu Russo, Bacău 600134, România

Yulmob
Magazin de mobila
4.7
146 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GWX8+CV Bacău, România
+40 741 932 246
yulmob.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Uefa 170
Uefa 1702 ani în urmă
Recomand Yulmob ca fiind un colaborator cu un nivel superior de calitate atât a produselor cât și a montajului. Mulțumim domnului Iulian care ne ajuta cu sfaturi de încredere! Sunteți Nr 1, felicitări
Florin Robu
Florin Robu2 ani în urmă
Recomand! De la proiectare la execuție și montaj, relația și comunicarea cu clientul, totul este la superlativ!
Elena Buzdugan
Elena Buzdugan2 ani în urmă
Dupa multe cautari am gasit pe internet Yulmob ,am venit la sediu plini de speranta ca vom intalni o persoana calificata cu care sa putem colabora ,care sa ne asculte dorintele si sa ne dea si o parere sincera.Am avut marea surpriza sa gasim nu doar una ci intreaga echipa.De cand am intrat ne.a intampinat d.nul Iulian care ne.a explicat cum lucreaza ,ne.a aratat ce materiale de calitate foloseste.Asa am hotarat sa ne facem mobila la dansul.Am intalnit pe Cosmin caruia ii multumim,pe Ciprian care ne.a intampinat in fabrica,ne.a aratat ce utilaje moderne au si cat au investit din toate punctele de vedere.Dupa mai putin de 2 luni (cum ni se spusese cand am facut comanda)deja aveam acasa o parte din mobila.Asa cum ne.am dorit de o foarte buna calitate si cu mult bun gust.Sfaturile d.nului Iulian au fost nemaipomenite ,iar patul facut de Ciprian la superlativ.Tinem sa multumim din suflet si domnului Mihai si echipei sale de montaj care a raspuns cu promtitudine tuturor cerintelor noastre.Din partea noastra numai cuvinte de lauda tuturor si recomandam cu draga inima aceasta firma ,daca doriti o mobila de calitate si o echipa de profesionisti nu ezitati sa contactati YULMOB!!!
Nicolina Stoica
Nicolina Stoica3 ani în urmă
Yulmob ar trebui sa se numeasca Fabrica de vise.!
Aici tanarul patron , dl Iulian , este un adevarat manager, consilieaza cu multa rabdare si profesionalism clientii ,proiecteaza mobila care se fabrica ,materialele folosite sunt de calitate iar la final ramai uimit de bijuteria care a iesit de pe mainile celor care fac arta din lemn . Dl Mihai cu echipa de la montaj are maini de aur, foarte placut si priceput . Este o placere sa-l urmaresti cu cata precizie imbina piesele de mobilier pentru o finalitate de vis.
Am vizitat fabrica si cand intri acolo ai senzatia ca esti in Elvetia, curatenie maxima, aparatura moderna ,oameni foarte priceputi , investitii adevarate si multa pasiune dar si sacrificii pentru a realiza asa o minunatie.
Felicitari dle Iulian pentru bucataria de vis pe care mi-ati proiectat-o, realizat-o cu personalul dvs si m-ati facut sa ma simt extraordinar cand intru in aceasta incapere. Cine isi doreste o mobila de calitate, alege YULMOB! Recomand din toate inima , YULMOB BACAU!
Andreeas Saeerdna
Andreeas Saeerdna3 ani în urmă
YULMOB, este unic în Bacău și o spun după ce am fost la multe firme în vederea realizării mobilei de bucătărie. De când pui piciorul în showroom știi ca ei sunt alegerea corecta pentru bucătăria perfecta. Dl.iulian este profesionist și își da interesul sa își mulțumească toți clientii (chiar și pe cei mai pretentiosi). Dacă intri în fabrica ai impresia ca ești într-o farmacie nu într-o fabrica de mobila. Iar ca echipa sa fie completa, cei de la montaj îți demonstrează ca perfecțiunea exista. Felicitări pentru ceea ce faceți și succes în continuare. Recomand YULMOB! 👏
Bucur Marius Ionut
Bucur Marius Ionut4 ani în urmă
Yulmob reușește sa combine cerințele clientului cu design-uri proprii si originale iar rezultat este unul exceptional. Din punctul meu de vedere, Iulian mi-a oferit cea mai buna experiență de consiliere si customer-care pe care am avut-o vreodata cu un producator de mobila. De la proiect in 3d si feronerie de cea mai buna calitate la o execuție si un montaj care iti lasa impresia ca ești intr-un showroom de prezentare in propria ta casa. Tamplari avem mulți, dar alt om, cu viziune si gust, care sa stie sa-ti ofere exact ce ai in gand nu găsești, cel putin eu nu am reusit. Recomand Yulmob!
Valentin Pascarita
Valentin Pascarita2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare încredere ..Foarte serioşi lucrarea executată rapid şi calitativ...Băieți la montaj impecabil şi profesional...În schimb domnul Iulian dă nişte idei foarte bune şi fine foarte profesional Recomand Profesionişti....
Vlad Pandichi
Vlad Pandichi2 ani în urmă
De departe cei mai buni din Bacău.

Domnul Iulian este un designer deosebit. Ne-a fost alături pe tot parcursul proiectului, a ținut cont de părerile noastre și ne-a oferit sfaturi excelente pentru a valorifica la maxim spațiul de care am dispus.

Băieții care au venit la montaj au lucrat cu grijă, foarte curat și au executat lucrarea la perfecție.

Este foarte important să ai parte de sprijinul necesar din partea firmei cu care colaborezi în vederea executării mobilei la comanda, iar eu consider că echipa Yulmob a făcut o treaba minunată din toate punctele de vedere.

Felicitări! Recomand cu încredere.
Locații recomandate