/Arges/Magazin de mobila

Lem's

Pitesti Rtail Park, DN65B, Geamăna 117141, România

Lem's
Magazin de mobila
3.8
102 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
RWF5+2P Geamăna, România
+40 737 327 991
lemet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Ramona1 an în urmă
Nu se poate sa mergi în magazin sa cumperi un produs și sa ți se spună sa revi a doua zi ca nu ți-l poate vinde! în condițiile în care era pe stoc în magazin .Am prins o angajata care cred cai forțată sa vina la serviciu
Vasile Radu
Vasile Radu2 ani în urmă
Cum este posibil să nu poți cumpăra pe loc din magazin ? Mi sa spus de către vânzătoare ca se livrează numai la c.da din depozitul lor și durează 2 săptămâni. Eu am vrut sa cumpăr ce aveau în stoc expuse ...
Alexandru Nitu
Alexandru Nitu2 ani în urmă
Mobila returnata cu defecte majore in partea vizibila (lipsa de material - din procesul de frezare element, defecte de vopsire sau lipsa vopsea). Pentru dansii astea sunt conforme si refuza sa le schimbe. Nu recomand!
Andreea Enache
Andreea Enache2 ani în urmă
Recomand! Seriozitate,punctualitate și produse de calitate!
Cris
Cris3 ani în urmă
La ora 10-11 dimineata angajatele sunt deja plictisite. Am vrut sa comand mobila modulara de la ei cu o simulare prealabila...cu grutare s-a realizat simularea respectiva....in fuga, 0 consultanta. Pacat de produse ca nu are cine sa le vanda.
UNGUREANU CATALINA
UNGUREANU CATALINA4 ani în urmă
Am comandat un sifonier de la aceasta firma de doi bani. Calitate 0, profesionalism 0. Desi montajul pt un sifonier de 180 cm a costat 700 lei, am hotarat sa il luam, crezand ca personalul de la montaj stie ce face. Din pacate, ne.am inselat amarnic. Sifonierul este cu usi glisante, una oglinda, cealalta Mdf vopsit. Cand au ajuns cei de la montaj cu sifonierul 2 elemente din oglinda ciobite, un element Mdf cu vopseaua sarita. Suruburile sunt prinse ca de un copil de 5 ani, pe jumatate strambe. Usa din oglinda fiind alcatuita din 4 elemente care trebuiau prinse pe o bara metalica erau asezate in nesimtire. Dupa ce au plecat cei de la montaj, ne.am apucat sa stergem sifonierul. Pe interiorul usilor, 2 elemente de Mdf aveau cantul ciobit. Urmatoarea zi ne.am dus in magazin pt reclamatie. In legatura cu cantul ciobit/fisurat domnul de la montaj a zis ca l.a vazut ca e rupt, dar fiind pe interior a considerat ca nu se vede. Pai pe banii mei, considerati ca nu se vede? Plus ca sistemul de glisare al usilor s.a blocat din prima seara deoarece nu a fost montat bine. Dupa 3 sapt au venit si ne.au inlocuit usile. Lateralele sifonierului in parte de sus nu au nici macar un cant pus, e palul in care te agati daca pui mana. Tot pe principiul afara.i vopsit gardul, inauntru.i leopardul. La banii pe care i.am dat pe sifonier cu tot cu montaj, mai exact 4500 lei, trebuia sa fie impecabil. Tot ce am primit a fost bataie de joc. Nu o sa mai cumpar de la aceasta firma absolut nimic. Preturi mari, calitate ZERO. Nu recomand nimanui. In magazin sifonierul era impecabil, ce iti ajunge acasa tine doar de Dumnezeu si de noroc.
Razvan Savu
Razvan Savu5 ani în urmă
Un magazin cu o gama diversificata de produse! Personal super!
Constantin Enoiu
Constantin Enoiu2 ani în urmă
Un magazin modern, cu mobilă modernă și cu prețuri moderate, chiar pentru toate buzunarele. Recomand cu încredere.
Adi Marin
Adi Marin2 ani în urmă
O rețea de magazine care vinde mobilă produsă în fabrica proprie. Nu sunt deschiși la personalizări. Eu voiam un mobilier de living, dar nu am putut schimba culoarea unor fronturi și nici sistemul de deschidere. In plus, dacă produsul nu este pe stoc, durează 2 luni, iar acum se programează livrări cu montaj pentru ianuarie-februarie. Mă bucur de succesul lor, dar cred că au și probleme de personal/organizare.
Locații recomandate