/Arges/Magazin de mobila

Mobexpert

DN65B Km.6, Bradu 117140, România

Mobexpert
Magazin de mobila
4.3
294 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RW9V+FQ Bradu, România
+40 248 541 082
mobexpert.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Victor Dobrescu
Victor Dobrescu2 ani în urmă
Bună seara,
O doamnă foarte "drăguță" gravidă se baga in seamă cu clienți pe care îi ceartă.Numar mercedes alb cu nr de B cu ECI.Se pare ca nu eram primul client dojenit de misterioasa doamna.Oare suntem niste prosti ca am venit sa cumpărăm de la această companie?
Gh M
Gh M2 ani în urmă
Am comandat un mobilier de baie. A sosit in magazin, am mers l-am achitat, iar cand am vrut sa-l ridic am constatat ca are un defect. Am decis inlocuirea acestuia care trebuia sa soseasca la o data ulterioara. N-a mai ajuns. M-au sunat sa-mi explice ca am doua variante: il iau pe ala cu defect sau imi returneaza banii. Am decis returnarea banilor, insa cu pierderea timpului...
Catalin Ciubuc
Catalin Ciubuc2 ani în urmă
Am comandat masa si scaune pt bucatarie si in ziua livrari m-au sunat sa imi spuna ca nu au ajuns scaunele, asta dupa un timp de asteptare de 2 saptamani.
Personalul lasa de dorit, preturi mari, nu recomand.
Clara Matei
Clara Matei6 ani în urmă
Produse de calitate și personal foarte ok.
Marius Constantin Stanica
Marius Constantin Stanica2 ani în urmă
Cu părere de rău va spun, nu este posibil să cereți 179de lei pt a transporta un colțar în valoare de 3200 de la dumneavoastră din magazin adică de la Carrefour Pitești pana la întrare în Pitești, asa ca a m preferat sa renunț la produsul dumneavoastră. Și un sac de ciment îți este livrat gratuit la domiciliu. Sa va fie rușine!
Carmen Ileana Øvestad
Carmen Ileana Øvestad2 ani în urmă
In afara preturilor foarte mari pentru produse fabricate in Asia, se mai adauga si taxa de transport/montaj, care este 5% din valoarea produselor. Aberant!
Cu cat cumperi mai mult, cu atat platesti mai mult??? Mi s-a explicat ca asa este in America???
Eu am locuit in Houston si nu am auzit de asa ceva. Nici acolo, nici in alte tari din Europa.
Poate ar fi fost mai logic si mai bine pentru clienti sa se inspire din tarile care au transport si montaj gratis pentru facturi peste o anumita suma in orase, si o suma simbolica in afara oraselor.
Asta pe langa oferte personale, cadouri, etc, pentru a recompensa clientii si incuraja sa se intoarca in acelasi magazin.
Mobexpert Pitesti face exact invers! Nu cred ca o sa-i mai obosesc cu prezenta mea.
Simina Helen
Simina Helen2 ani în urmă
Produse care merita cumpărate doar la oferta! Dau doar 3 stele pentru transport, cu cât ai o comanda mai mare cu atât plătești mai mult la transport ! Mi se parea normal si atractiv ca la o comanda mai mare sa ai transport gratuit!
Addy Dumitru
Addy Dumitru2 ani în urmă
Organizare slabă la casa de marcat, o singură doamnă care se ocupa de toti clienții, iar la livrare, in spate, am stat 15 minute...singur in depozit, pentru ca nu era nimeni care sa onoreze comenzile.
Locații recomandate