/Arges/Magazin de mobila

Rovere Mobili Pitesti

Bulevardul Frații Golești 114, Pitești 110174, România

Rovere Mobili Pitesti
Magazin de mobila
4.1
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RVRV+MQ Pitești, România
+40 725 707 643
rovere.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Natalia Florea
Natalia Florea2 ani în urmă
Am căutat demult o măsuță de machiaj fără succes. După multe încercări am reușit in sfârșit să găsesc o consultanta foarte drăguța cu sprijinul căreia am improvizat aceasta măsuță de toaleta inexistenta in cataloage practic. Pentru mine este o improvizație reușită.
Steluta Badea
Steluta Badea2 ani în urmă
Am cumparat mai multe produse care sunt de o foarte buna calitate si care imi infrumuseteaza casa .Personalul a fost foarte amabil , mi a oferit tot sprijinul în alegerea produselor, Va multumesc si revin de fiecare dată cu drag!!
Adrian Biziiac
Adrian Biziiac2 ani în urmă
Produse moderne si de calitate, promptitudine si amabilitate din partea personalului, multumim!
Andreea
Andreea2 ani în urmă
Firma extraordinar de neserioasa si tepara. Practica preturi uriase. Produse vandute cu preturi uriase. Angajati incompedenti si neinteresati sa rezolve probleme la timp. Relaxati cu nervii nostrii!!! NU reusim sa mai iesim din aceasta situatie sa ni se livreze produsele comandate. Am platit banii integral!!! Produse nelivrate in timp. Produs nelivrat nici pana acum. Produse livrate cu defecte si neinlocuite nici pana acum. Dezamagire totala si furie maxima. Am platit banii integral, peste 20.000 de euro. Nici pana acum nici o rezolvare. Am sunat la telefonul de reclamatii, raspuns doar cand vor ei. Nu fac fata reclamatiilor. Ne vom adresa la ANPC. I-am anuntat si au spus ca sunt obisnuiti cu reclamatiile de la ANPC sa stam linistiti ca nu vor face nimic cei de la ANPC, ca ei trebuie doar sa trimita o hartie la ei si atat. Nu vor face nimic, control. Nu stiu cat va mai rezista pe piata aceasta firma fantoma, cu aceasta mare bataie de joc pe care o practica fata de cei care le baga bani in buzunar , mii de euro... acestor oportunisti. Isi bat joc de banii nostri si de noi. M-am bazat pe review uri bune, nu pot sa cred ca se pot da asa review uri bune si noi am primit astfel de lucruri. Extraordinar de mare dezamagirea si supararea!!!!!!
Relu Brinzea
Relu Brinzea2 ani în urmă
Recomand,servicii impecabile,mobila de calitate ,design deosebit
Elena Florescu
Elena Florescu2 ani în urmă
Am cumparat paturi care scartie si tetiera s a exfoliat si nimeni nu ma mai baga in seama . Nu recomand
Costa
Costa2 ani în urmă
Magazin impecabil, personal foarte amabil și prietenos!
Aleee Radu
Aleee Radu2 ani în urmă
Super profesionalism! Recomand cu toată încrederea!👍
Locații recomandate