/Iasi/Magazin de geamuri

Prestarea SRL

Strada Brândușa nr. 43, Iași 700375, România

Prestarea SRL
Magazin de geamuri
4
70 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HFV+58 Iași, România
+40 232 473 400
fabricadeferestre.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iosep vasile
Iosep vasile4 ani în urmă
Am avut o experienta foarte buna cu aceasta firma, produse de foarte buna calitate, preturi bune (in comparatie cu alte oferte concurente), oameni super profesionisti, incepand de la doamna din showroom, terminand cu echipa de montaj. M-am tot informat, m-am documentat, am cautat recomandari (de firme, de tipul de termopan) si am ales profilul de 82mm, tripan. Va spun sincer ca am avut emotii (in general am cu mesterii din domeniul constructiilor), dar m-am convins pe parcurs, fiind de felul meu si o persoana mai exigenta. Oameni rapizi, lucreaza atent si curat, se ofera garantie pe lucrare si montaj. Totusi, e bine sa promovam si firmele locale, care nu fac rabat de la calitate, dovada ca rezista de aproape 30 de ani pe aceasta piata. Recomand cu mare incredere firma si echipa PRESTAREA!
Ionut Marin
Ionut Marin4 ani în urmă
Am fost foarte prost tratat cand am cerut explicatii ca usa de la intrare nu este la fel Cu ce am ordinat dezinteresati banii iau vrut inainte nu am fost la montaj deoarece lucrez in afara ( valoarea lucrarii aproximativ 4 mii euro). Nu recomand. De evitat
Ionut Chirica
Ionut Chirica4 ani în urmă
Suni, dai detalii despre ce vrei (o usa de bucatarie la comanda), ti se promite o oferta pe mail.
Astepti si nu mai primesti nimic de la ei.
Probabil comanda mea infima ar fi fost bani de eugenii pentru valoarea lor.
CONSTANTIN BUTNARIU
CONSTANTIN BUTNARIU4 ani în urmă
O firmă cu multă vechime în tâmplăria de aluminiu și PVC, construcții și amenajări. O afacere de familie, aflată deja la a doua generație. Lucrări de calitate superioară, profesioniști și serioși, cu garanție a fiecărei lucrări în parte. Familia Nechifor, dedicați muncii și seriozității! Felicitări!
Gheorghe Lutic
Gheorghe Lutic4 ani în urmă
Profesionalim. Prețuri f. bune pentru calitatea materialelor și a execuției lucrărilor.
Veneto
Veneto2 ani în urmă
Produse de calitate proastă: termopan care transpiră, folie pe pvc cu bule de aer, încheieturi cu goluri de 1.2 milimetri, balamale reglate prost. Din păcate au rămas la nivelul anilor nouăzeci. Nu recomand.
Malina Iancovici
Malina Iancovici2 ani în urmă
Servicii foarte proaste, de 3 zile ii așteptăm la montaj și se pare că nici azi nu vin. Domnisoara de la vânzări nici nu catadicsește sa mai răspunda la telefon. Nu recomand!
Vili Baciu
Vili Baciu2 ani în urmă
Băieți foarte buni
Locații recomandate