/Iasi/Magazin de geamuri

Empressa - experti in tamplarie Salamander IASI

Șoseaua Păcurari nr. 61, Iași, România

Empressa - experti in tamplarie Salamander IASI
Magazin de geamuri
4.8
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GFQ+CW Iași, România
+40 742 221 760
empressa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Anghel
Dan Anghel2 ani în urmă
Am achizitionat de la ei atat tamplaria PVC, cat si usile de interior. Foarte multumit de rezultatul final, am apreciat mai ales faptul ca au fost foarte implicati pe tot parcursul proiectului si au gasit solutii la tot ce am avut nevoie.
Iulian Vichilu
Iulian Vichilu2 ani în urmă
Tocmai ce am instalat tâmplăria la 2 apartamente în Visan. Recomand la toată lumea. Echipa cu experienta, băieți foarte buni la montaj.
ALINA OANA SCHIOPU
ALINA OANA SCHIOPU2 ani în urmă
Recomandam serviciile Empressa si neaparat pe cele ale dlui Lucian, care a fost mereu atent la toate detaliile, ne-a oferit flexibilitate si cele mai bune solutii. Tamplaria este o etapa importanta, de baza in construirea unei case, si dupa indelungi cercetari ale diverselor produse si furnizori existenti pe piata, am optat pentru BluEvolution 82 care momentan ne multumeste pe deplin. Dl Lucian- Empressa ne-a convins prin atitudinea relaxata si profesionista, fiind mereu la dispozitia noastra, dar si prin seriozitatea in respectarea termenelor, comanda ajungand chiar mai devreme decat termenele stabilite initial. Am fost multumiti si de partea de montaj. Suntem convinsi ca daca vor aparea probleme in perioada de garantie, speram sa nu, oricum acestea se vor rezolva. Multumim!
Alina Cupa
Alina Cupa2 ani în urmă
Doua cuvinte: profesionalism si seriozitate. Cam asta am de spus despre cei de la Empressa.
Preturile nu sunt mici dar in comparatie cu restul pietei (am studiat multe oferte pana sa ajung sa colaborez cu ei) sunt chiar foarte ok. Si flexibili.
Tamplaria e de calitate, Salamander. Eu am mers pe 2 variante. O varianta de Blue Evolution de 92 si o varianta de 82. Ambele super robuste si foarte bine izolatoare.
Usile de interior tot prin ei le-am achizitionat de la Porta. Montajul a fost executat impecabil iar termenul de livrare a fost respectat cu strictete.
Mai am niste proiecte in derulare pe care vreau sa continui colaborarea cu ei. Deci cred ca asta spune tot.
Alex Tiganasu
Alex Tiganasu2 ani în urmă
Am avut o experiență foarte plăcută cu această firmă. Colaborarea a început foarte bine din momentul în care am sunat să cer o cerere de ofertă. Toate discuțiile au fost constructive in care am primit sfaturi utile până si pentru efectuarea reparatiilor ulterioare montajului. Calitatea tâmplăriei noastre pentru terasă este superioară, iar montajul a fost făcut fără a lăsa rosturi prea mari care să fie umplute cu spumă (ceea ce m-a surprins în mod plăcut). Această precizie a fost datorată și faptului că au fost efectuate două măsurători inainte de fabricarea tâmplăriei.

Recomand cu încredere!
Daniel Pascariu
Daniel Pascariu2 ani în urmă
Produse de calitate si servicii excelente - recomand!
Am comandat tamplarie performanta Salamander, parchet Egger, usi interior Porta, usi interior de aluminiu/sticla - montaj profesionist - orice problema s-a resolvat rapid - foarte multumit de colaborare!
Cristian Surpanelu
Cristian Surpanelu2 ani în urmă
O echipa profesionista care din momentul in care am contactat-o mi-au oferit cele mai bune solutii pentru casa mea. Preturile foarte avantajoase avand in vedere calitatea produselor. Livrarea si montajul au avut loc exact cand am stabilit! Recomand cu toata increderea!
Andrei Le
Andrei Le2 ani în urmă
Am avut pana acum patru comenzi mari cu aceasta societate si am fost multumit. Am comandat atat tamplarie cat si rulouri exterioare. Pe langa produsele de calitate oferite, personalul este atent si ofera consultanta in alegerea celei mai bune solutii in functie de nevoile existente.
Locații recomandate