/Iasi/Magazin de geamuri

Axkid Romania

Strada Magurei, numarul 5, bloc 625, 2b, Iași 700707, România

Axkid Romania
Magazin de geamuri
4.4
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HQM+JC Iași, România
+40 747 354 747
axkid.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–19
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Negrea
Marius Negrea2 ani în urmă
Recomand din toată inima atât scaunul Axkid One, cât și echipa Axkid România. Iată mai jos de ce.

Am cumpărat în septembrie 2020 un scaun Axkid One. Este un scaun bine gândit, ușor, simplu de folosit și de montat/demontat. Dacă ar fi să avem din nou nevoie de un scaun, l-am cumpăra din nou tot pe acesta.

La ceva vreme, din păcate, a cedat adezivul folosit la lipirea bucăților de velcro care țin husa pe corpul scaunului, respectiv a suporturilor pentru ASIP. Am pus această problemă pe seama diferențelor foarte mari de temperatură între noapte și zi prin care a trecut mașina în timpul iernii 2021 (în București au fost nopți de iarnă și zile foarte calde). Nu m-a deranjat prea tare, am improvizat un mod în care să stea ASIP-ul la locul lui și am zis “aia e, nu schimb un scaun bun pentru atâta lucru…”.

La 1 an de la cumpărare am trimis pe mail un review către Axkid România. Pe lângă părerea bună despre scaun, am spus și povestea cu adezivul. Neavând intenția să schimb scaunul și neînchipuindu-mi că așa ceva se poate repara, n-am cerut nimic.

Dar, surpriză! Peste câteva zile, primesc un telefon de la Axkid România: scaunul nostru nu era singurul cu această problemă în România, producătorul știa și găsise o soluție (încă din primăvară…), deci să trimit cât de repede scaunul la reparat, pentru că “nu trebuie să stați cu ASIP-ul nefixat cum trebuie!”. 😃

Până să apuc eu să caut pe Google să cumpăr o cutie în care să-l pot trimite la Iași (cutia în care îl primisem o aruncasem, normal…), domnul Vali de la Axkid deja vorbise la Scutecilă, unul dintre partenerii lor din București, care avea o cutie de Axkid One disponibilă.

Practic, azi aveam un scaun cu o problemă la care nici nu mă gândeam că ar exista o soluție, mâine el pleca spre Iași, iar peste încă o zi sau două s-a întors reparat.

Închei cu sfatul pe care l-am primit de la domnul Vali: “orice problemă, oricât de mică, ați întâmpina cu produsele noastre, sunați-ne și o să facem tot ce putem ca să-i găsim soluție!”. 👏👏👏
Calalb Catalin
Calalb Catalin2 ani în urmă
Scaune calitative, sigure si din ce spun copii foarte confortabile.
Initial am cumparat doar unul ca a doua zi sa mai achiziționez încă unul.
Le folosim de 2 săptămâni fără sa primim obiectii din partea copiilor.
Ionuț Buta
Ionuț Buta2 ani în urmă
Foarte ok personalul de acolo. Spațiul în sine nu e cel mai modern și nici parcare nu este unde sa probezi scaunele fara sa te ferești de mașinile care circula pe strada.
Mihai Hrihorov
Mihai Hrihorov4 ani în urmă
5 stele pentru consultanta si ajutorul consilierului de vanzari. Produs de inalta calitate, sunt foarte multumit. Singurul lucru negativ este localizarea, un pic greoaie si faptul ca nu are nici un logo afara cu Axkid sau ceva care sa sti ca acolo este firma.
Leia tvigun
Leia tvigun2 ani în urmă
Produsele sunt de foarte buna calitate! Personalul este amabil si bine pregatit. Am primit sfat si ajutor de cate ori am avut nevoie de ajustari pe masura ce copilul a crescut. Am incheiat o etapa frumoasa de rearfacing in care ne-am simtiti in siguranta. Acum avem un inaltator care ne ajuta in continuarea calatoriilor auto in siguranta si confort!
Alina Mîrza
Alina Mîrza2 ani în urmă
Am dorit sa schimb produsul din cadrul unei comenzi plasate pe site-ul magazinului in perioada cu reduceri de Black Friday, înainte ca acesta sa-mi fie deja livrat și, spre surprinderea mea, doar corespondand prin email, am reușit sa fac asta intr-un timp foarte scurt, cu multă amabilitate din partea celor ce gestionează partea aceasta de cumpărături online și servicii cu clientii. Recomand, prin prisma produselor și serviciilor de calitate.
Ionut Tampau
Ionut Tampau2 ani în urmă
Oamenii au fost foarte drăguți și cu multă răbdarea ne-au explicat tot ce ține de produse, iar noi i-am ascultat chiar dacă eram informați. După ce am achiziționat produsele tot ei le-au montat.
Aradoaie Marian
Aradoaie Marian2 ani în urmă
Foarte amabili. O echipa de profesioniști cu produse de calitate.
Locații recomandate