/Iasi/Magazin de geamuri

Fereastra ADF Iasi

Bulevardul Nicolae Iorga 37, parter 700211, România

Fereastra ADF Iasi
Magazin de geamuri
4.3
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HXH+WH Iași, România
+40 740 431 717
fereastra-adf.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eduard Smau
Eduard Smau2 ani în urmă
Am apelat la aceasta firma pentru geamurile la apartament. Produsele lor sunt de calitate, insa serviciile si interacțiunea cu clientul lasa de dorit. Odata ce se vad cu sacii in caruta, nu respecta termenele si promisiunile.De aceea, mare atentie cum negociati: daca vreti un discount de 5%, trebuie sa platiti integral. Sfatul meu este sa platiti doar avans daca vreti sa aveti control asupra relatiei cu ei. In caz contrar, veti pati ca mine:
1. termen intarziat de peste o saptamana la montajul geamurilor - situatie rezolvata dupa multe telefoane si insistente
2. termen intarziat la livrarea casetelor cu jaluzele exterioare; dupa livrare, am asteptat DOUA LUNI sa vina sa le monteze si nici nu au trimis echipa specializata de montaj, ci doi montatori de tamplarie, fara nicio experienta in montajul casetelor
3. am asteptat alte doua luni pentru a primi factura finala pentru casete, garantia si fisa de comanda; bineinteles, am primit documentele dupa telefoane repetate, saptamanale.
Din toata aceasta experienta am tras concluzia ca nu am putut avea nici cea mai mica incredere in spusele consultantului de vanzari sau in ale managerului, sunt evazivi cand vine vorba de socoteala asupra promisiunilor facute, raspund greu la telefon.
De asemeni, consultantul a spus ca vine personal la finalul lucrarii pentru reglaj si constatare, lucru care nu s-a intamplat.
Singurul lucru de care am fost multumit a fost calitatea tamplariei si a rulourilor exterioare. Am optat pentru Salamander Blu Evolution 82 si rulouri actionate electric, cu telecomanda.
BERNARDIS ROBERTO
BERNARDIS ROBERTO5 ani în urmă
O firmă de încredere și seriozitate maxima
Teodor Theos
Teodor Theos6 ani în urmă
Am achiziționat usi si ferestre de la 3 producători din Iași: Barier, Thermoplast si ADF.
Barier sunt cam scumpi, Thermoplast nu recomand deoarece au doar showroom in Iași si daca ai nevoie de reglaje ulterioare trebuie sa te rogi de ei sa vină.
La ADF mi-a plăcut calitatea serviciilor de montare cat si produsul in sine.
Iosif catalin manolache
Iosif catalin manolache2 ani în urmă
Personalul foarte amabil și foarte bine pus la punct.
Agentul de vânzări cu care am stat de vorba a avut răbdare și mi-a explicat de la procesul de fabricatie(fabrica are printre altele un sistem complet tehnologia, într-un spațiu de 6500mp dacă nu greșesc și folosesc un sistem brevetat unic în România și prezent cred în doar 5 tari din Europa) pana la fiecare profil, un funcție de grosime, camere șamd, la preturi bune și corecte în raport calitate/pret.
Recomand cu incredere
CORNELIU PALADE
CORNELIU PALADE2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta. Au telefon si email doar de imagine ca nu iti raspunde nimeni....mare pretentie sa ai sa primesti si oferta. Reprezentantul pe iasi e depasit de situatie complet......mare noroc sa isi aminteasca ca am vorbit cu un client cu 24 ore inainte caruia ii promisese ca ii va raspunde la mail...pe care am doua zi nici nu stia despre ce email e vorba. Daca sa raspunzi la un email si sa daca o oferta este greu....ce sa mai zi sa mai si onorezi un contract...imagine umflata cu pompa...calitate zero....
Viorica Mitocariu
Viorica Mitocariu2 ani în urmă
Este a doua oară când apelez la această firmă!! Foarte multumita!!Personalul deosebit de serios și implicat, calitatea lucrărilor foarte bună!!! Recomand!!!
Bahrin Cerasela
Bahrin Cerasela2 ani în urmă
Personal foarte calificat. Servicii prompte si ireprosabile. Preturile pe măsură.
Cristi Ghiorghiu
Cristi Ghiorghiu2 ani în urmă
Locații recomandate