/Dambovita/Magazin de geamuri

MagazinulCuScule.ro

Calea Ialomiței Nr. 218, Târgoviște 130142, România

MagazinulCuScule.ro
Magazin de geamuri
4.5
331 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WF9J+VF Târgoviște, România
+40 371 787 787
magazinulcuscule.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gigi Militarescu
Gigi Militarescu2 ani în urmă
Un magazin cu produse de calitate, la un pret decent.Comenzile facute de mine la acest magazin au fost livrate promt, ambalarea lor fiind facuta foarte bine pentru a nu suferi deteriorari ale produselor din colet pe parcursul transportului, lucru des intalnit astazi la firmele de curierat.Cu siguranta voi continua colaborarea cu dansii pe viitor intrucat apreciez foarte mult seriozitatea, profesionalismul si promtitudinea serviciilor.Felicitari pentru calitatea produselor si modului exemplar de relationare cu clientii.
Szathmari Robert
Szathmari Robert2 ani în urmă
Pe departe cele mai satisfacatoare servicii de care am avut parte:

Personal foarte politicos si serviabil accesibili pentru orice informare.
Site bine organizat
Disposponibilitate a produselor in proportie maxima
Preturile cele mai bune si la produsele care nu au acest lucru compenseaza cu transpotul gratuit.
Livre promta
Posibilitati de plata variate
Calitate produselor yato la nivel profesional
Orice problema aparuta nu ramane nerezolvata
Singura sugestie ar fi ca personal de pe vinzari sa aiba la indemina consilere tehnica mai detailata pentru a putea sugera solutii fara ajutorul celor de la tehnic.
Tineti tot asa!!!!!!!
Mara Iepure
Mara Iepure2 ani în urmă
Customer suport excelent! Deși la început am avut impresia că nu voi beneficia de suport din partea echipei MagazinulCuScule.ro în situatia creată de cei de la curier, întâmplarea face că până la final să am parte de suportul lor maxim și sa rezolve situația cu succes! Mulțumesc echipei MagazinulDeScule.ro!
George Ene
George Ene2 ani în urmă
Magazin corect si de incredere cand ai nevoie de scule bune. La prima comanda am fost sceptic dar s au dovedit baieti de nota 10 ,sunt foarte amabili. Garantiile se rezolva sau se schimba produsul . Nu am ce reprosa , sunt multumit ca am gasit un magazin cu o varietate mare de scule si voi lucra cu ei.
Max Angel
Max Angel2 ani în urmă
Magazin de incredere si cu o gama foarte larga de scule de calitate pe stoc. Doar la ei am gasit produse marca YATO - raport calitate/pret excelent. Personal prietenos si de ajutor. Recomand acest magazin pentru scule de calitate, profesionalism si promptitudine!
Catalin Stefan (Gymy)
Catalin Stefan (Gymy)2 ani în urmă
Am facut o comanda de mai multe produse dintre care un produs ( vas de ulei) a venit spart.am trimis e-mail si am vorbit la telefon cu un dispecer si raspunsul a fost ca nu se schimba produsul pentru ca nu am verificat coletul in preajma curierului.pe site-ul lor nu specifica ca , coletul este cu verificare.nu as fii dat nici o stea ca nu merita, o firma de nimic
Mandran Daniel
Mandran Daniel2 ani în urmă
Foarte mulțumit !pachetul a ajuns la timp a fost complect ,sculele sunt de calitate, personalul comunica respectuos. Am avut o experiență buna, recomand cu toată seriozitatea !
DN Media
DN Media2 ani în urmă
Dacă s-ar putea aș pune 0 stele... însă nu se poate din păcate. Am comandat recent 2 suporturi metalice de la acest magazin, după cum se poate vedea în poze, unul din ele e defect. Se poate vedea pe cutie o gaură mare iar înăuntrul ei, bara principală era îndoită.

Am decis să îi sun ca să pot returna produsul pentru ca să mi-l înlocuiască cu altul. Le-am trimis pozele explicându-le că la primirea coletului, plasticul în care erau înfășurate nu a fost defect și nu avea nici o urmă de lovitură. Deci am semnat pentru colet, deși nu mi s-a oferit optiunea de a deschide și a vedea ce e înăuntru. Au dat vina pe transport, cerându-mi procesul verbal încheiat între mine și agentul firmei de curierat din care reiese că am primit produsul deteriorat. Na'... poftim situație!

Am sunat curierul și mi-a zis că coletul lor a fost fără deschidere oricum, deci nu are nici o obligație față de mine. Și chiar dacă ar fi avut, nu aș fi putut da vina pe transport. Problema era clar dinăuntru încă înainte de a fi trimis.

Mi-au refuzat orice formă de returnare a produsului chiar în ziua respectivă când l-am primit, deși pe site spun că produsul are o garanție de 12 luni... și că se poate returna dacă produsul e defect în termen de 48 de ore. Nu și-au cerut nici un fel de scuze și nici nu mi-au mai răspuns de 2 zile.

NU RECOMAND NIMĂNUI să comande de la ei! Nu am timp să mă bag prea adânc în problema asta, însă dacă aș avea, nu ar scăpa doar cu un REVIEW prost.
Locații recomandate