/Dambovita/Magazin de geamuri

B&B Collection

Muntenia Shopping Center, Bulevardul Independenței nr. 1, Târgoviște 130009, România

B&B Collection
Magazin de geamuri
4.1
85 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
WFG7+GC Târgoviște, România
+40 731 600 884
bbcollection.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Stefan1 an în urmă
Am achizitionat de la BB un ceas automatic Longines la 5300 RON – cadou aniversar pentru sotie. Dupa 14 luni (inca in garantie) s-a desprins o parte din cheita (remontoar), pur si simplu. Un produs de calitate slaba. L-am trimis la BB service; au „evaluat” ca e lovit ceasul, nu acopera garantia, costul reparatiei fiind de peste 800 RON…Am decis sa nu mai cheltui nimic extra pentru un produs de proasta calitate.
Laura Anghel
Laura Anghel4 ani în urmă
Calificativul meu nu are legatura cu personalul(serviabil si politicos) care deserveste magazinul insa daca o anumita categorie de plangeri/defecte apar si clientii isi manifesta nemultumirea, cred ca managerul are datoria sa discute aceste aspecte cu cei care gestioneaza/manageriaza un astfel de magazin ale carui servicii se doresc de o anumita categorie. Eu am primit un ceas Fossil a carui culoare a inceput sa se schimbe usor dupa nu mai putin de 1 luna de la achizitionare, desi mentionez nu l-am purtat zi de zi si nu il port decat la serviciu. Intamplator sau nu in aceasta perioada am vazut un ceas asemanator la altcineva care il avea de mult mai mult timp si a carui coloare era deja total schimbata, departe de ceea ce fusese initial. Astfel, am hotarat sa il trimit in service ca specialistii sa ofere o solutie. Din pacate, acea solutie a fost mesajul standard: nu prezinta defecte de fabricatie si l-au returnat catre magazinul de unde il trimisesem. Daca asta inseamna service pentru brandul B&B, eu decid ca pe viitor sa nu mai aleg acest magazin atunci cand cumpar ceasuri.
Alexe Gabriele Ivan
Alexe Gabriele Ivan4 ani în urmă
Am cumparat un ceas de 1500 roni, dupa 2 zile nu a mai functionat dupa care nu garantie nu nimic. Acest magazin este o mare minciuna.
Calin Andrei Toni
Calin Andrei Toni5 ani în urmă
Am avut o experienta foarte neplacuta cu aceasta firma. Vand ceasuri defecte la care ulterior daca te duci la garantie cu ele, avand service-ul detinut tot de ei, nu vor sa le recunoasca defectele. Acum sunt in postura de a pierde timp si bani pentru a anunta autoritatile ANPC. Va rog mult, stati departe de acest magazin pentru a nu fi pacaliti asa cum am patit-o si eu si daca nu ma credeti cautati inainte pe google sa vedeti si altii ce au patit. Si va mai rog ceva, nu mai dati stele doar de dragul aspectului luminos al acestui magazin pentru ca induceti si alti oameni in eroare.
Daniel Glodeanu
Daniel Glodeanu5 ani în urmă
Peste Taylor ca și prezentare amabilitatea vanzatoarelor și chiar diversitate a exponatelor.
George badea
George badea5 ani în urmă
Gamă largă de cadouri! Un pic piperate preturile!
Ionut Tincu
Ionut Tincu6 ani în urmă
Buna ziua!
Am cumparat un ceas de la B&B Targoviste in decembrie 2017 s-a facut un an de cand il am.
La o luna de zile de cand l-am cumparat a stat mai mult in service la ei .
L-am dus de 5 ori la reparat pe motivul ca este bateria, dupaceea ca a avut ceva pe la mecanism, dupaceea ca a fist cadranul miscat, acum ca ceasul este bine.
Ceasul a fost jaf de cand l-am cumparat.
Deci intr-un final nu vor sa-mi schimbe ceasul sau sa-mi returneze banii.
Nu mai cumparati fratilor ceasuri de la ei ca va da o mare, mare teapa cum mi-a dat mie.
Am facut sesizare si la protectia consumatorului, dar degeaba.
Zici ca banii care i-am dat pe ceas i-am furat nu i-am muncit.
Deci inca o data va spun nu mai cumparati ceasuri de la B&B TARGOVISTE CA O SA LUATI O MARE, MARE TEAPA
Lili Mihai
Lili Mihai6 ani în urmă
Produse frumoase numai ca inele marimea 60,61 nu se gaseste.De cate ori am fost nu am gasit.
David Rareș
David Rareș2 ani în urmă
Personal amabil, am primit multe informatii despre cele doua ceasurile cumpărate, 2 ani garantie, fiabilitate și eleganță japoneză, în final multe mulțumiri pentru BB shop.
Locații recomandate