/Dambovita/Magazin de geamuri

Carrefour

Strada Regele Ferdinand nr.6, Târgoviște 130145, România

Carrefour
Magazin de geamuri
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WF67+5V Târgoviște, România
+40 374 719 900
carrefour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 7–22
Scrie o recenzie
Maria Stan
Maria Stan2 ani în urmă
De acolo de sus vederea peste oraș este foarte frumoasa.in rest nu ma impresionat. O clădire imensă și cam atât.
Mihaela Pomirleanu
Mihaela Pomirleanu2 ani în urmă
Hipermarketul celor de la Carrefour este ok în afara pliculețelor fixeez, care au lipsit cu desăvârșire la casele de marcat. Neplăcut surprinsă am fost însă la preluarea comenzii de la site-ul celor de la Carrefour unde câștigasem 52 de pliculețe fixeez, dar am găsit numai într un colet 3 bucăți. Așa pierdem încrederea de a mai comanda online. O bilă neagră pentru acest lucru. În rest totul în regulă.
Rbroberto
Rbroberto2 ani în urmă
Cam dezamagitor!!! Desi este hypermarket-ul meu favorit, pe acesta l-am "nimerit" prost aprovizionat, cu multe rafturi goale si poate cel mai surprinzator, complet nepregatit pentru sarbatori. Nu stiu dar imi vine greu sa cred ca mai sunt acum magazine in aceasta situatie cu putin peste 2 saptamani inainte de Sf. Nicolae. In rest, se simte cresterea preturilor si aici ca peste tot in tara. Ghinion!
Costica Bratu
Costica Bratu2 ani în urmă
De multe ori fac cumpărături de la acest mall,dar am dat 3 stele pentru ca vineri am avut o surpriza,ma grăbeam și am cumpărat niște produse,am rugat o doamna (angajata Carrefour),sa-mi scaneze produsele, torul bine pana când am ajuns acasă și am avut surpriza sa-mi fie scanat de 2 ori un șnițel de porc si-n realitate eu am avut doar unul.Greseala a fost a mea ca nu am verificat pe loc produsele
Dragos Dumitrescu
Dragos Dumitrescu2 ani în urmă
Preturi bune, au și reduceri la produsele cu termen scurt, parcare suficienta, gama variată de produse, inclusiv mâncare gătită.Painea ar putea fi mai buna,pare facuta doar pentru vânzări de volum. Probabil cel mai bun magazin din Dâmbovița.
Cris Crs
Cris Crs2 ani în urmă
In nici un magazin Carrefour nu miroase atat de groaznic ca in acesta !! De fiecare data cand intru este acelasi miros de peste stricat !!! Iar de mizerie, dezorganizare si personal mereu arțăgos nu mai vorbim !!!
Elvira bogos
Elvira bogos2 ani în urmă
Curat, ordonat, bine aprovizionat. Ne oprim cu plăcere aici când trecem prin zonă. Cred că au un bun manager. Îmi doresc și în București un astfel de Carrefour!
Alex Cirstea
Alex Cirstea2 ani în urmă
Personal insuficient, aștepți sa fii servit chiar și 15 minute la vitrina pentru măsline și brânzeturi!
Locații recomandate