/Dambovita/Magazin de geamuri

Brico-Depot

Strada Locotenent Stancu Ion 2D, Târgoviște 130105, România

Brico-Depot
Magazin de geamuri
3.9
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFC7+QC Târgoviște, România
+40 21 204 3434
bricodepot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Bogdan Hincu
Bogdan Hincu2 ani în urmă
Angajații nu te ajuta , deși sunt la cafea și tigara , afara și văd ca ai nevoie de ajutor pentru a cumpara ceva . De evitat pe cât posibil . Am luat același produs in doua zile diferite , in prima zi mi-a fost dat un mic cadou de la promoție , a doua zi nu l-au mai dat , deși promoția era activa .
Mircea Enache
Mircea Enache2 ani în urmă
Nu am găsit ce căutăm, ba mai mult am fost am fost obligat să prezint acel certificat verde care mi-a creat o stare de disconfort și sila de acest magazin. După ce că am fost de 2 ori și nu am găsit nimic am mers la Dedeman și nu ma întrebat nimeni de nimic și am găsit ce căutăm.
Nistor Emil
Nistor Emil2 ani în urmă
Nu prea înțeleg de ce se cere certificatul verde... Dar masca este facultativă... Parcă există niște legi... Dar poate pentru Brico nu se aplică
Marius Mitache
Marius Mitache2 ani în urmă
Nepregatiti pentru a 7 a oara in 2 ani de cand tot incerc sa cumpar cate ceva de aici.
Astepti cate 30 de minute si vorbesti cu o armata de angajati si culmea, niciunul nu este de pe raionul unde ai treaba, il cheama pe responsabil si dupa ce astepti mult si bine, pleci la dedeman sa ti rezolvi treburile.
Foarte nepregatiti, brico targoviste!
Adrian apostol
Adrian apostol2 ani în urmă
De evitat Bricodepot ! Marfa depreciata , in special articolele de lemn, personalul este ca si inexistent la consiliere , brambureala la preturi ,stocuri si mizerie , aspect de magazin imbacsit. Astazi mi s-a refuzat transportul gratuit la care acestia tot fac reclama. Am protestat si am chemat seful de magazin. Acesta, arogant , nici nu a vrut sa discute , nici nu s-a prezentat macar din politete. Halal! Dar stiti proverbul : Cum e turcul si pistolul!
Florian Cosmin Coman
Florian Cosmin Coman2 ani în urmă
Un magazin de tot rasul numai chinezari vandute la pret de aur.Am cunparat cabina de dusi de 2300 de roni si nu am reusit sa gasec un racord flexibile de scurgere in valoare de 12 roni in tot comertul .Colac peste pupaza stiu ca cabina are defectul asta si nici nu comunica clienților . Mam prezentat si leam ecspilcat problema si ma consilia sa fac inprovizatii cu silicon si alte prostii.
Dan Ovidiu Constantin
Dan Ovidiu Constantin2 ani în urmă
Magazinul se află în zona centrala.Toate căile de acces din zona sunt cu restricție de greutate la 3,5t. Vehiculele peste, plătesc autorizație de acces.De asemenea zona magazinului este aglomerata. Accesul nu este facil mai ales cu TIR sau camion cu remorca .Curtea magazinului mică. Pt TIR, intrare numai cu spatele. Personalul angajat relativ ok. Timpi de așteptare mari
Daniela Chesches
Daniela Chesches2 ani în urmă
Consider o mare exagerare sa mi se solicite verificarea rucsacului( tip geanta ) de catre paznic. Rog a se prezenta in clare care sunt mentiunile legale sau regulamentul interior pentru o astfel de solicitare, deoarece nu am observat nici un afis cu acest continut.
Locații recomandate