/Cluj/Magazin de geamuri

Leroy Merlin

Strada Aurel Vlaicu 182, Cluj-Napoca 400581, România

Leroy Merlin
Magazin de geamuri
4.4
6 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJJQ+9C Cluj-Napoca, România
+40 374 642 330
leroymerlin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Dan dan
Dan dan2 ani în urmă
Prețuri mai mici decât in alte magazine dar si lucrurile sunt după bani.
Am luat o cabină de duș la 2500lei
Nu recomand.
Chinezarie.
Am trimis mail la magazinul vlaicului din cluj dar nu a raspuns .
Apoi la produsul cumparat nu îți oferă posibilitate să scrii recenzii.
Si o stea e prea mult.
Nu recomand
Crina Mărcuș Talpoș
Crina Mărcuș Talpoș2 ani în urmă
Am fost foarte dezamăgită de personalul care nu prea a avut chef să ajute cu informații și nici la salut nu au răspuns, spre deosebire de alte magazine cu același specific. Cel puțin la partea de exterior unde se intră cu mașina.
Cu produsele nu am nimic.
Horea
Horea2 ani în urmă
Ca și cealaltă locație a magazinului de bricolaj, foarte bine aprovizionat și cu prețuri rezonabile. Poate puțin altfel structurat, dar până la urmă te poți orienta.
Pe raioane personal cam absent, iar unele doamne de la casă sunt foarte nepoliticosase, chiar dacă încerci să nu le enervezi.
În concluzie rămân la magazinul de pe Turzii.
1grnich
1grnich2 ani în urmă
Ca magazin o fi bun dar la receptie marfa......de tot c@c@tu'.Loc in curte e,ai doar cateva colete si trebuie sa astepti sa le plece camioanele din curte.Se duce portarul 150m sa intrebe daca intru sau nu....🤣🤣la ei nu s-a inventat statia de emisie receptie si "impulsuri" la telefon nu au😂.Rau!!!!Rau de tot!Oameni ingalati si fara viziune.Stim toti ca pana "undeva"(oriunde) te mananca paznicii......TRIST!!!! Poate vede cine trebuie si le mai ia din grade parlitilor astia de portari 😉
Ioan Vadan
Ioan Vadan2 ani în urmă
A fost ok. Nu am acordat 5 stele deoarece la achizitia unui dulap de baie cumparat am constatat ca sistemul de prindere nu este suficient de sigur(sunt inginer mecanic). Finisajele apreciez ca au fost de 9,5 /10. Politele s-au putut monta numai dupa demontarea usilor(usile au venit montate). Nu au fost in pachet dibluri si holzsuruburi pt. fixare pe perete. Fabricantul trebuia sa specifice pe pachet ca nu sunt, acestea trebuind achizitionate separat. In alta situatie similara in pachetul ce continea un produs ce trebuia asamblat, am gasit absolut toate elementele necesare, inclusiv scule pt montaj. Instructiunile de montaj superficiale si insuficiente pentru cineva fara pregatire tehnica. Evaluarea am facut-o strict pentru produs nu pentru magazin pe care-l apreciez la 5 stele.
Alanemes Nemes
Alanemes Nemes2 ani în urmă
Am cumparat parchet si am ramas placut surprinsa de persoana de pe raion, cred ca Flaviu il cheama, un baiat cu multa rabdare si entuziasm, bine pregatit. Ne-a lamurit cat trebuie sa luam pentru suprafata noastra, ce plinta se potriveste mai bine etc. Am sa mai cumpar de la acest magazin si sper sa dau tot peste angajati dispusi sa ma ajute in luarea celei mai bune decizii pentru mine. Am vizitat si alte magazine, insa faptul ca aici am fost ajutata m-a influentat foarte mult in decizia de a cumpara de aici.
Perspective și viziuni (Păreri cu și fără habar)
Perspective și viziuni (Păreri cu și fără habar)2 ani în urmă
Am cunoscut magazinul cu mulți ani în urmă în Franța; cu siguranță pot sa spun că este un alt standard. Pe langa produsele de foarte slabă calitate de la noi, cred că și aspectul uman trebuie realmente îmbunătățit. Sunt atât de puțini angajații de la care poți cere un sfat încât în mijlocul nedumeririlor cu privire la alegerea unui produs sau al altuia, cel mai repede este sa scoți telefonul și să ceri indicații pe diferite site-uri. Dau 3 stele pentru că totuși produsele sunt mult mai ieftine decât în alte magazine.
Raul Pop
Raul Pop2 ani în urmă
Cinci stele pentru preturi foarte ok dar pentru comportamentul din drive de la caserite de dupa masa ar trebui să le învățați să se comporte !păcat ca aveti produse ,preturi ok dar •••••••••☆azi am fost ora 19 si ceva era o doamnă mai minute si una mai in varsta !Doar v-am rugat sa revizuiti nu-i prima dată
Locații recomandate