/Cluj/Magazin de geamuri

RTM Jaluzele

Strada Oașului Nr. 392, Cluj-Napoca 400645, România

RTM Jaluzele
Magazin de geamuri
4.2
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RHCV+R9 Cluj-Napoca, România
+40 264 412 190
rtm-jaluzele.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alin U
Alin U2 ani în urmă
Foarte scump. Personal neglijent cu clienții... Deranjați de întrebări....
Anamaria Gabor
Anamaria Gabor4 ani în urmă
Sunt o clienta multumita, din prisma faptului ca am ales sa lucrez cu aceasta echipa minunata.Sunt o firma cu renume si sunt dornici sa ii multumeasca pe clienti. Am ajuns la ei prin recomandare si nu regret nicio secunda, faptul ca am lucrat cu asa profesionisti. De la primul apel telefonic, pana la montajul produselor, sunt cei mai buni in raport calitate-pret. Va recomand si eu la randul meu.
Andreea Z
Andreea Z4 ani în urmă
Am cumparat de la ei la fosta casa si la cea noua la doi ani distanta. Prima data pe baza unei recomandari. Am revenit si a doua data tot la ei datorita faptului ca serviciile pe care le ofera ne-au depasit asteptarile de fiecare data. Profesionisti, livrare rapida si montaj si mai rapid. Asa ca recomand cu caldura si eu mai departe.
Alexandru Floristeanu
Alexandru Floristeanu4 ani în urmă
Promti, profesionisti, instalare rapida la un pret foarte bun. Jaluzelele vin intr-o varietate larag de culori si modele pentru toate gusturile. Personal sunt foarte multumit de alegerea facuta.
Ekinstalvest srl
Ekinstalvest srl4 ani în urmă
Sunt cei mai buni din oras si nu numai, au o paleta larga de produse, angajati foarte amabili si coopereaza cu tine ca si client pana la cel mai mic amanunt. Sunt seriosi si respecta tot ceea ce le soliciti. Recomand cu incredere RTM JALUZELE.
Cristian Cadar
Cristian Cadar4 ani în urmă
angajati draguti punctuali si implicati. montaje neprofesionale cu surube necromate si banda banda izolatoare, lipsa boloboc montaje dupa ochi.. etc.. pret/calitate => slab!
Alexandra Cerces
Alexandra Cerces5 ani în urmă
Oferta de pret pentru acelesi dimensiuni s-a triplat in 2 zile, va rugam invatati-va angajatii sa calculeze.
Matyas Negulescu
Matyas Negulescu10 ani în urmă
Am comandat 2 seturi de jaluzele la RTM Jaluzele, din gama jaluzele verticale. Masuratorile, livrarea si montajul au fost gratuite, iar dupa 2 ani de la montaj ele arata ca noi, nu ca jaluzelele noastre vechi, pe care le-am cumparat din mall-uri. Materialele sunt de calitate, si au o paleta foarte larga de culori deci am ales culoarea perfecta care sa se asorteze cu mobila. Pretul este si el corect, deci recomand aceasta firma tuturor celor care cauta o solutie de durata, de calitate, cu garantie!
Locații recomandate