/Cluj/Magazin de geamuri

Selgros

Calea Someșeni 8, Cluj-Napoca, România

Selgros
Magazin de geamuri
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJGX+XG Cluj-Napoca, România
+40 264 503 000
selgros.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 6–22
Duminică: 7–21
Scrie o recenzie
Viorica Emilia Ignat
Viorica Emilia Ignat2 ani în urmă
Sunt produse pe care le găsesc doar aici. La ciocolata era haos. Nu corespund toate prețurile. Am luat o ciocolată fără gluten la 14 lei deși la raft era pus doar 4 lei. Dar este bine aprovizionat și sunt prețuri accesibile la multe produse. Acces ușor pentru persoane cu dizabilități.
Biro Matei
Biro Matei2 ani în urmă
Le am adus marfa,se misca foarte incet,sub orice critica dezastru nu au muncitori nu au cu cine lucra,platesc prost muncitorii,nu stau la fima!😭😭😭
Iulia Moldovan
Iulia Moldovan2 ani în urmă
La raft e un preț iar la casa de marcat surpriza plătești cu 5 lei în plus.. Și nu e prima data când intampin aceasta problema.
Ca să nu mai zic de doamnele de la casa de marcat și angajații care fluiera după cliente.. De evitat. Peace.
Claudiu Oprea
Claudiu Oprea2 ani în urmă
Trebuie să recunosc că nu am mai trecut pe la ei de mulți ani, iar acum am fost surprins plăcut de prețuri la unele produse. Au rezolvat și problema cu cardul de client, pe care ți-l fac pe loc și la presoane fizice.
Petronel Laviniu Malutan
Petronel Laviniu Malutan2 ani în urmă
Azi am sesizat o terasa, asa cum ar trebui sa fie ea, nu doar in vremuri de pandemie... si ma refer la prezenta servetelelor si a dezinfectantului. Servesc o cafea de multe ori prin diverse locatii de lux ale orasului nostru, multe dintre acestea, cu tot pretul de top si bacsisul lasat, servesc cafeaua in cescuta pe farfurioara, fara a aduce macar un servetel sub cescuta... ce sa mai astepti unul extra langa aceasta. Bravo Selgros... La acest aspect esti un exemplu si de aia iti dau cinci stele... La restul mai incape... dar te apropii. Multumesc.
Adrian Mocan
Adrian Mocan2 ani în urmă
Nu am mai fost de mult timp și am rămas impresionat de diversitatea mare a produselor, as menționa raionul de cărnuri unde prețul este mai mic semnificativ cu alte supermarket-uri, de asemenea și calitatea și prospețimea. Găsești absolut tot ceea ce cauți și dorești!
Michael Alexander
Michael Alexander2 ani în urmă
Un loc perfect pentru cumparaturi En Gross cu o varietate larga de produse atat pentru firme cat si pentru persoane fizice
Sara Gădălean
Sara Gădălean2 ani în urmă
Foarte buna mâncarea la Pauza Mică! Porție mare și totul era cald. Recomand!
Locații recomandate