/Bucuresti/Magazin de geamuri

Cora

Șos. Vergului 20, București 022448, România

Cora
Magazin de geamuri
4
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5QP+4Q București, România
+40 21 205 3500
cora.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
ФeddyФ
ФeddyФ2 ani în urmă
Jalnic , prea putini oameni , stau prea puțin la coada și casieri se mișcă prea repede , deci nu se poate așa ceva am stat vreo 5 minute in magazin , am și ieșit am terminat și cumpărăturile , deci nu se poate așa ceva , nu mai simt că vin sărbătorile daca nu sunt 27394 de oameni în cora
Elena Tanase
Elena Tanase2 ani în urmă
Și în Cora Pantelimon, erau doar fructe și legume din Turcia. Eu asta căutam, fructe și legume din spațiul european. Ca magazin, niciodată nu am știut in ce parte să mă îndrept spre sectorul cu mâncare. Sunt amestecate rafturile, eu așa le văd.
AlexFelea FEL
AlexFelea FEL2 ani în urmă
am primit sms cu oferta la carne tocata si cubulete de porc - peste cateva ora m-am deplasat la hypermarket Pantelimon, unde am aflat ca produsele nu se afla pe stoc, ba unul din cele 2 are alt pret la raft. am facut reclamatie dar angajatii de acolo mi-au relatat ca nu-i intereseaza pentru ca se fac multe reclamatii dar magazinul are "SPATE" si nu se va rezolva nimic. Nu dau nici o stea, desi google ma obliga sa dau macar o stea.
Marian Curcuta
Marian Curcuta2 ani în urmă
Lume multa.. merge greu tare. Sunt aici de 1h .. si mai am de stat inca minim 1. De evitat
Costache Tudose
Costache Tudose2 ani în urmă
CORA este pentru mine marketul unde știu că găsesc produse proaspete, de calitate. Și asta de ani... multicei...acel mai mult apreciez diversitatea produselor. Și, numai aici găsesc câteva produse folosite frecvent. Dau un singur exemplu: zahăr Briliant. Îl caut fiind "cel mai dulce". Soția mea îl preferă când îmi prepară, în casă, dulciurile preferate.
Deci, cu notă maximă, va îndemn să prospectați magazinul...Și Carmangeria! Meritai!!
Iuliu M
Iuliu M2 ani în urmă
CORA ofera toate produsele necesare unei gospodarii. Multitudinea produselor expuse la vânzare, condițiile de pastrare si organizarea raioanelor creează încredere și confort pentru clienții ce vin la cumpărături.
Cornelia Neagu
Cornelia Neagu2 ani în urmă
Supermarketul se caracterizeaza prin amabilitatea personalului de la raioane si de la casele de marcat, curatenie, gama variata de produse, preturi corecte corespunzatoare raportului pret-calitate.
Recomand!
Robert Marian
Robert Marian2 ani în urmă
Inselatorie pe fata , la raft un pret la casa alt pret , preturile oricum foarte mari,meritati si voi sa fi ti furati de anumiti indivizi la randul vostru.Recomand ca alternative Lidl si Auchan sau de ce nu ,pietele clasice.
Locații recomandate