/Brasov/Magazin de geamuri

Carrefour Afi

Bulevardul 15 Noiembrie nr.78, Brașov 500097, România

Carrefour Afi
Magazin de geamuri
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJX6+JC Brașov, România
+40 374 718 100
carrefour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
L. P.
L. P.2 ani în urmă
Magazinul unde găsești de toate.
Extrem de diversificat. În sensul de exagerat înspre risipă.
Carne proaspătă mereu. Pește proaspăt. Fructe și legume ok. Angajații care se ocupa de regiunea de fructe și legume sunt amabili.
Avantajos ca sunt foarte multe Casse de marcat și Cassele de marcat cele fără personal.
Un mic minus este la idea ca unele lucruri deși sunt în ambalaj original, nu se poate scana ambalajul deoarece se vând la bucata. Adica 3in1. Dar problema asta este peste tot. Mi se pare deja prostie ca nu sunt în stare sa remedieze aceasta problema banală.
Ce îmi mai place foarte mult la Carrefour, este pâinea caldă. Mai este și ieftina dar nu asta contează. Ci ca este caldă.
Cam odată la 2 - 3 zile merg aici la cumpărături.
Sorin blanaru
Sorin blanaru2 ani în urmă
Nu am fost in Carrefour AFI
Lupu Leo
Lupu Leo2 ani în urmă
Angajatii foarte slab instruiti. Te urmaresc non-stop, cum ca ai fi furat ceva, chiar daca ai doua produse in coș. La iesire te mai intampina si paznicul sa te verifice, spunand: "eu cred ca ati platit cam putin pentru astea"..chiar daca i-am dat bonul fiscal sa verifice.
Andrei Lupu
Andrei Lupu2 ani în urmă
Gama foarte variata de produse, cu accent pe cele de calitate superioara. Sistemul self scan este unul dintre cele mai bune de pe piața, în sensul ca scanarea produselor se efectuează foarte rapid și cu puține erori, iar aplicația este intuitiva. Sunt multe case deschise și nu se sta la coada.
Un singur lucru ce merita îmbunătățit : cantarele electronice funcționeaza foarte încet, cu întârzieri între momentul în care am apăsat pe ecran și momentul în care informația a fost procesata - am încercat azi cu doua cantare diferite.
Daniel Bularca
Daniel Bularca2 ani în urmă
Nu este foarte mare dar fiind nou este inca (nu uitati ca sunteti in Romania unde totul la inceput este de 75% dupa care este lasat in paragina) relativ organizat si curat. Produsele sunt de pe o scala 1-10, undeva la 7-8 si la fel si ofertele.
Dobos claudiu augustin
Dobos claudiu augustin2 ani în urmă
Hoție pe față. Pentru ce avem aplicația cu ajutorul căreia sunt reducerile de ni le tot Trimiteți dacă la casa angajații spun ca nu funcționează, deci nexam reducere? Va bateți joc de noi. După ce te iei de ei spun ca doar azi nu a funcționat aplicația. Lasa ca pentru asta va reclam la OPC. Numai bine Carrefour Afi Brasov
Valentina Rusen
Valentina Rusen2 ani în urmă
Personalul de la gastronomie , mai exact de la casa , extrem de nepoliticos ! Aproape ca te cearta cand intrebi de unde poti sa iei o furculita sau o tava cand acestea nu sunt la vedere
Silviu - Romulus PETRU
Silviu - Romulus PETRU2 ani în urmă
Chiar dacă evun pic mai mic decât celelalte, amplasarea este extraordinară !
Locații recomandate