/Brasov/Magazin de geamuri

LEMS

Coresi Shopping Resort, Str. Zaharia Stancu 1, Brașov 500030, România

LEMS
Magazin de geamuri
4
309 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJFC+96 Brașov, România
+40 799 112 670
lemet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–19
Duminică: 10–17
Scrie o recenzie
I A
I A2 ani în urmă
Canapele extensibile cu multe scanduri si burete. La un moment dat, aproximativ cateva luni, buretele se lasa si simti scandurile, raman goluri, zici ca esti pe val. Somn foarte prost. Iti rup spatele. Faceti-le pentru greutatea unui om, nu pentru catei de companie de 5 kg.
Cornel ivascu
Cornel ivascu2 ani în urmă
Scump si comenzile dureaza mult.
A G
A G2 ani în urmă
Personal cu totala lipsa de profesionalism !! Am ales un pat din showroom iar doamna care mi-a facut comanda mi-a trecut denumirea altui pat si in consecinta a fost vina mea ca nu mi-a placut patul ales de dansa 🤦🤦
Nu au vrut sa imi faca retur in condițiile in care eu nu am desigilat nici un produs primit de la ei , nici in situația in care am renunțat la 10% din valoarea patului tot nu a fost suficient ..
Ca si sfat pe viitor verificați cu foarte mare atenție toate detaliile scrise chiar daca mai pierdeți inca 30min in plus sau o ora !
Toata lumea este amabila cand vinde produse dar daca întâmpinați o problema ei nu isi asuma nici o vina , pacat pentru ca produsele sunt de calitate dar nu si oameni ..
Mariiland23
Mariiland232 ani în urmă
Am comandat o SALTEA de la ei, destul de scumpa dar este mult prea rigida si nu am putut dormi pe ea. Am incercat-o in magazin, dar cat iti poti da seama daca stai 3 minute pe ea?!

Nu comandati saltele de la ei!

Problema e ca ei nu accepta retur la saltele, asa ca o sa pierdeti banii daca nu va place salteaua.
Mi-au oferit sa o returnez singura, sa nu aiba nici o zgarietura, nimic, si imi iau 20% din valoarea ei. Si asta o fac doar exceptional, pentru ca sunt ei draguti si le-am scris celor de la protectia consumatorului.

E nefolosita salteaua, am stat 2 ore pe ea. Am platit 1.500 de lei plus 100 de lei transport pana la scara blocului.
Are 42 de kg, asa ca e foarte greu de transportat. Iar daca are ceva , nu mi-o accepta inapoi nici in conditiile aceastea, in care pierd bani de transport plus din valoarea ei. In conditiile in care ei cand au adus-o nu m-au lasat sa o verific, au lasat-o si au plecat in graba dupa ce am semnat.

Eu nu mai merg la ei niciodata. Pentru nimic.

Am scris aici ca sa nu intampine si altii aceleasi probleme.
Luati saltea de la magazinele care accepta retur, sunt o gramada, de exemplu somproduct, unde poti returna salteaua dupa 30 de zile.

Am fost eu fraiera. Normal ca nu accepta retur sau au conditii ridicole la retur daca stiu ca au saltele scumpe de proasta calitate.

O sa vad ce parere are protectia consumatorului despre acest mod de operare.
Botez Ciprian
Botez Ciprian2 ani în urmă
Produsele sunt ok, consilierii de vanzari sunt mai mult interesati de a-si lua comisionul decat sa plece clientii multumiti din magazin!
Alexandru Monoranu
Alexandru Monoranu2 ani în urmă
DE EVITAT PE CAT POSIBIL. SUB ORICE CRITICA.
Comanda a sosit cu un corp de mobilier lipsa. Am sunat sa intreb la magazin despre ce este vorba, dar fetele de acolo habar nu aveau despre asta. Am aflat de la baietii de la montaj ca este vorba de un defect.
Dupa cateva zile de la efectuarea comenzii, am mai comandat un corp de mobila si am specificat ca il vreau unit cu un alt corp, cu acelasi blat si aceeasi plinta. Dar fetele de acolo nu au inteles asta si au comandat blatul si plinta pentru fiecare corp in parte. Dupa lungi discutii si contraziceri, in care fetele de acolo nu au recunoscut ce am comandat, am decis sa platesc blatul. Solutia din partea lor a fost “Faceti reclamatie”.
Nici montajul nu se realizează la termenul stabilit, am fost sunat cu 1,5 ore înainte sa mi se spună ca se amana montajul pe motivul ca li s-a stricat duba.
Serviciile si consultanta sunt de cea mai proasta calitate, fetele din magazin habar nu au ce trebuie sa faca, comenzi, mobila.
Larisa Rozorea
Larisa Rozorea2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism a magazinului Lems Brașov ! 1 stea este prea mult pentru serviciile execrabile!
Termenul de 2 săptămâni a devenit altul în contract insa nici după 2 luni nu am primit marfa.
Angajatele nu au ce cauta acolo. Sunt extrem de impertinente (deși cuvintele potrivite pentru a le descrie ar fi altele!) și habar nu au ce înseamnă customer care! NU recomand. Evitați acest magazin!
Isar Laurentiu
Isar Laurentiu2 ani în urmă
Mobilier de buna calitate însă foarte scump. Se adresează numai unui segment de clienti. Nu se executa mobila pe comanda. Este de ocolit !
Locații recomandate