/Brasov/Magazin de geamuri

Selgros

Calea București 231, Brașov 500299, România

Selgros
Magazin de geamuri
4.4
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJGW+9G Brașov, România
+40 268 307 000
selgros.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 6–22
Duminică: 7–21
Scrie o recenzie
Adrian guiman
Adrian guiman2 ani în urmă
Același model de huse la Dedeman costa 243 la Selgros 299 Am mai pățit o data cu niște becuri auto
Am returnat produsul dar doamna încerca sa ma convingă sa cumpăr ceva din magazin pana la urma am primit bani înapoi
Camelia Socianu
Camelia Socianu2 ani în urmă
Un magazin bine aprovizionat, produse de calitate la prețuri decente, multe oferte convenabile. Parcare spațioasă, personal calificat, bine pregătit. Recomand tuturor să își facă cumpărăturile la Selgros, vor găsi tot ce își doresc.
Stefan Petrescu
Stefan Petrescu2 ani în urmă
Refuza returul unui produs cumpărat din magazin pe motiv ca nu a fost deschisa cutia din partea de sus unde era prins în capse . După o discuție cu cineva de la raion mi-a fost refuzat returul și inclusiv returul banilor . Pe motiv ca produsul nu mai poate fi revândut. Rușine Selgros nu voi mai vizita acest magazin.
Dragos Nicolae
Dragos Nicolae2 ani în urmă
Club de anti-masca si nevaccinati. Pana ieri eram ok cu preturile cu 20-25% mai mari in medie pentru ca limita cumva publicul tinta. Acum era plin de fel si fel de specimene, oameni raciti vizibil fara masca. Mai nimeni nu poarta masca, ma refer in primul rand la angajati. Clineti nu mai poarta nici ei tinand cont ca vad majoritatea angajatilor fara. A fost ultima data cand mai calc in acest magazin.
Ramona Ioana
Ramona Ioana2 ani în urmă
Duminica ora 11 nici un angajat pe raionul de electrocasnice. Dupa ce am intrebat la informatii daca putem fi ajutati de cineva, ni s-a raspuns acid ca angajatii incep programul la 10 si ca sunt doar unul pe raion. Responsabilul de raion vadit deranjat ne-a tratat cu raceala si lipsa de respect.
Dragoș Vâju
Dragoș Vâju2 ani în urmă
Review pentru Februarie 2022:
-Au implementat sistemul cu scanner manual și coș (se poate lua la intrare în magazin, vis a vis de zona de recepție), ceea ce înseamnă timp mai puțin de așteptare la case unde nu mai e nevoie sa scanezi fiecare produs dacă deja ai realizat acest pas. La stația de plata scanezi doar codul de pe scanner și achiți cu cardul.
- ai viziune pe suma de plată la final.
- atenție la produsele de la pescarie, este a 2 oara când scanerul îmi citește codul de bare și îl interpretează drepți "creveți" când în realitate aveam pește.
- E o persoana care va poate ajuta.
Alfredo Gheorghe
Alfredo Gheorghe2 ani în urmă
Mi-a plăcut , așa angajați să mai fie, dar din păcate nu prea sunt. Doamna de la service clienți, o doamnă foarte amabilă și drăguță m a ajutata cu problema pe care am întâmpinat o. Să trăiți doamna Hulea tot respectul.
Hajnalka Albert
Hajnalka Albert2 ani în urmă
F bine! Gama larga de produse,de calitate! Doar anumite produse cam pipărate: hârtia igienică, șervețele,produse si dulciuri pt diabetici,unt,brânză etc.mai tot ce e vital,sa nu mai spunem de ulei!! În rest,e OK!
Locații recomandate