/Bihor/Magazin de geamuri

LEMS

Era Shopping Park, Calea Aradului Nr. 62, Oradea 410223, România

LEMS
Magazin de geamuri
4.3
154 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WV4+PG Oradea, România
+40 730 643 790
lemet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Rici kele
Rici kele2 ani în urmă
Am comandat din magazinul din Oradea, o canapea cu două fotolii care au costat o sumă considerabila și am solicitat și transport.Dar n-am putut sa cred ca serviciile de transport pot sa fie execrabile, și un personal care nu merită să lucreze cu clienții. I-am rugat bineînțeles contra cost sa ma ajute sa le bag în casă. Nu m-au ajutat nici contra cost.Cu asemenea magazine nu merita sa va încurcați. As fi dat nota -1 dar nu pot ,fapt pentru care am dat 1 stea.Dar nu merita nici o stea.Stelele se dau pentru cei care oferă servicii ca să poată sa le îmbunătățească, dar acest magazin LEMS din Oradea și în special personalul care va livrează mobila merita un zero barat.Personalul din magazin a fost foarte ok ,dar nu m-am gândit ca cei care transporta mobila sunt asa de josnici,deși am mai avut semnale de la cunoscuți. În concluzie dezamagire, totala și o experiență ce trebuie împărtășită și cu alții ca să știe la ce sa se aștepte de la asemenea firme.
Tiberiu Hurezan
Tiberiu Hurezan4 ani în urmă
Mobila scumpa si calitate proasta. Aproape tot apartamentul l-am mobilat de la Lems dar regret alegerea. Dupa 2 ani au inceput sa iasa suruburile de la manere si de la usi. "Lemnul" a crapat in mai multe locuri. Dupa 7 ani imi lipsesc fete de usi ca sistemul de prindere sau suruburile au cedat, sertare intregi puse in alte locuri ca la locul lor nu mai stau.Dezamagitor...
Maximus M
Maximus M4 ani în urmă
O solutie inteligenta si care se potriveste bine cam in orice situatie, fie la apartament sau casa. Nu sunt produse premium, dar sunt ceea ce ai nevoie de cele mai multe ori. Preturile sunt decente. Oamenii sunt amabili si intelegatori. Dati-le o sansa! :)
Laura Laura
Laura Laura4 ani în urmă
Mobila arata bine,dar calitatea lasă de dorit. Este de neconceput sa duci la reparat canapeaua in fiecare an. Prea scump pentru ce oferă.
Ane Macri
Ane Macri5 ani în urmă
Mobilă foarte bună. Am cumpărat primele produse Lems acum 10 ani. Sunt ca în prima zi. Sertarele se închid perfect, ușile la fel și luciul mobilei este impecabil. Acum am toată casa mobilată de la Lems. Sistemul lor modular este excelent, iar instrucțiunile de asamblare le poate urma și un găgă.
Ovidiu Pop
Ovidiu Pop6 ani în urmă
Aproape toate produsele cumparate din Lems, din punct de vedere calitativ, s-au deteriorat in mai putin de 3 ani.
Scaunele s-au rupt pe cusatura dupa 10 luni (am avut norocul de a fi in garantie si au fost inlocuite cu alt model).
Coltarul din living, in conditii minime de utilizare, ramane doar o tesatura, vopseaua se exfoliaza.
Coltarul din bucatarie este deasemenea rupt.
Dormitorul este inca in garantie... si rezista :)
Lavinia Florea
Lavinia Florea6 ani în urmă
Am comandat de mai multe ori de la ei - mobila de living, un coltar, o canapea extensibila, dormitor tineret cu saltea. De fiecare data au oferit calitate si servicii. Mobila de living a avut o intarziere de o saptamana, iar ca revansa, au platit ei montajul (nu tocmai ieftin). Multumiti! Cu siguranta vom mai apela la ei.
Marius Vlad Pop
Marius Vlad Pop2 ani în urmă
Acord 5 stele pentru profesionalismul personalului. In multe magazine din zona găsesti mobilier calitate, dar cei de la Lems au inteles ce am nevoie si au dat dovadă de profesionalism. Multumim!
Locații recomandate