/Bihor/Magazin de geamuri

Magazin de geamuri în Bihor

Fie că ești un împătimit al loteriei, fie că ești nou în materie de jocuri de noroc, ar trebui să ajungi și tu pe la o loterie. Cu siguranță că vei găsi aici ceva care să se potrivească stilului și personalității tale.

Loteria este unul din cele mai vechi jocuri din categoria jocurilor de noroc și mii de români își încearcă în fiecare săptămână norocul. Alegând și tu să joci la loterie, te poți bucura de cele mai tentante promoții, de mai multe tipuri de extrageri și de cea mai originală sau mai inedită experiență de joc, care îți va urca cu siguranță nivelul de adrenalină.

Bihor este un judet situat in partea de vest a tarii, la granita cu Ungaria, in regiunea istorica Crisana. Resedinta de judet este la Oradea.

Bihor este limitrof cu Ungaria la vest, la doar 100 de kilometri distanta. Este marginit la nord de judetul Satu-Mare, la est de judetul Salaj si Cluj, la sud-est de judetul Alba si la sud de judetul Arad. Judetul Bihor beneficiaza de un relief diversificat. In partea de vest se afla Campia de Vest. Aproape de Oradea pornesc Dealurile de Vest si la est de judetele Salaj, Cluj si Alba sunt Carpatii Occidentali, Muntii Apuseni si Muntii Padurea Craiului.

Clima este temperat continentala cu ierni blande si veri calduroase. Raurile principale ale Bihorului sunt Crisul Repede, Crisul Negru si Barcau cu afluentii lor.