/Bihor/Magazin de geamuri

Leroy Merlin

Strada Ogorului 272, Oradea 410554, România

Leroy Merlin
Magazin de geamuri
4.5
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WV5+FM Oradea, România
+40 374 133 062
leroymerlin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Andrei Dudau
Andrei Dudau2 ani în urmă
Un magazin cu bricolaje și articole pentru casă excelent. Din experiență personală am remarcat prețuri mai bune comparativ cu competitorii, cel puțin pentru articolele care mă interesau pe mine. Personalul de pe raioane a fost mereu amabil și de ajutor când solicitam informații. Nota personala, apreciaz că se comercializa și cablu UTP Cat 6 la dimensiuni mari si pret competitiv.
Emilia Micula
Emilia Micula2 ani în urmă
Am fost cu sotul in magazin, el tot aici isi cumpara tot ce are nevoie, mi a placut foarte mult, mi am cumparat si eu pt gradina din sat ce mi am dorit, preturile f bune; personalul m a servit cu amabilitate.Am sa mai vin .
Andra Sabin
Andra Sabin2 ani în urmă
Am achitat ieri seara la ora 20:07 o comanda de fier de 2255.07 ron. In ciuda faptului ca am primit confirmarea comenzii si a platii, comanda a fost anulata astazi la ora 07:30 dimineata. Am apelat de 2 ori astazi magazinul nu am primit niciun raspuns. Santierul meu este blocat si asteptam in continuare marfa. Astept solutionarea cazului pentru a reveni asupra rating-ului.
Carmen Cheregi
Carmen Cheregi2 ani în urmă
Magazin cu anumite produse pe care nu le gasesti in alta parte. Preturi bune in raport cu alte magazine. Personalul angajat este de un real folos, te ajuta sa gasesti produsele dorite de cea mai buna calitate. Am achizitionat materiale pentru renovarea casei la pret foarte bun comparativ cu alte magazine. Recomand magazinul Leroy Merlin din Oradea pentru produsele unice.
Micu Maria - Magdalena
Micu Maria - Magdalena2 ani în urmă
Un magazin cu articole diversificate si calitative pentru casă. Am gasit prețuri mai bune comparativ cu alte magazine de acelasi tip. Personalul de pe raioane a fostil de ajutor când am solicitat informații. Dna de la casa a fost amabila si draguta. In concluzie: un magazin la care iti face placere sa revii ai sa iti cumperi tot ceea ce ai nevoie pt acasa.
Dorel Dinică
Dorel Dinică2 ani în urmă
Imi place magazinul, are produse la pret bun, personalul e respectuos, săritor și amabil, totdeauna dispuși să te ajute; vin des aici cam de două ori pe zi, renovez o casă și toate materialele le am luat de aici; am card de client fidel și il folosesc mereu cand am nevoie, mă simt bine aici.
Romeo Ciprian Zaha
Romeo Ciprian Zaha2 ani în urmă
Bună!,fiind client al Leroy Merlin în Valence(Franța),am fost impresionat și bucuros când am aflat că în Oradea,orașul meu de suflet a intrat acest brand.De atunci,când sunt în țară îl vizitez mereu.Aprovizionarea și personalul care îl deservește este mult mai amabil și atent cu clienții decât în multe alte locații Leroy pe unde am fost în țară și în Europa,cel puțin din punctul meu de vedere👍👍👍.Vă felicit și vă doresc să continuați tot așa...e super cool!!!👌
Tibi Smaus
Tibi Smaus2 ani în urmă
card aveți? am dar nu-îl găsesc ,tel......și m-a găsit. Partea bună cănd ai mâinile ocupate ex.4 țevi 4m într-o mănă și un sac de rafie și banii în alta nu mi-a ars de card ,ci de bancul de lucru să le debitez la 1 m pănă vine autobuzul.
Locații recomandate