/Braila/Magazin de electrocasnice

Jumbo

Strada Transilvaniei nr. 1-5, Brăila 810058, România

Jumbo
Magazin de electrocasnice
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XF3+7J Brăila, România
+40 239 602 909
corporate.e-jumbo.gr
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Ioana Rimbu
Ioana Rimbu2 ani în urmă
Foarte multe articole, de tot felul, de unele sunt foarte mulțumită, de altele nu, pe cele cu diverse mecanisme, nu prea le as recomanda, dar cele simple sunt chiar ok, oricum merita sa intrați macar o data in Jumbo, mie mi a plăcut, dar trebuie să recunosc ca am dus o lupta cu sinele meu sa nu cumpar decat lucrurile de care chiar aveam nevoie. Tendința e sa iei tot ce e drăguț, chiar daca nu ai neapărat nevoie😅
Laurențiu
Laurențiu2 ani în urmă
Numai frustrați găsești în comentarii. Cui nu-i place magazinul, să nu mai meargă acolo. Sunt sigur că toți care au dat o stea(din X motive) au revenit ulterior să mai cumpere chestii ieftine si proaste, după cum zic dumnealor.
Silviu Daniel
Silviu Daniel2 ani în urmă
Un magazin de 2 bani, am cumpărat o jucărie, destul de scumpă, care s-a dovedit a fi stricată. Au fost nevoie de 3 drumuri la magazin pentru a le returna mizeria, bineînțeles că nu au returnat numerarul, ci o mizerie de vaucher pentru a cumpăra tot gunoaiele lor...🤬🤬
Narci radu
Narci radu2 ani în urmă
angajatii acestei companii lasa de dorit, una din angajatele acestui magazin pe nume alina rambu (braila) strica imaginea companiei…are un comportament foarte urat fata de clienti si de colegi,isi motiveaza nepurtarea mastii de protectie ( care este obligatorie in incinta magazinului ) prin faptul ca este “sefa” si nu o poate obliga nimeni sa faca acest lucru, ea insasi facand observatii clientilor pentru purtare inadecvata , cu “masca sub nas”.indiferent de functia ocupata reprezinta imaginea magazinului si un astfel de comportament fata de clienti lasa de dorit!
Adrian Alexander
Adrian Alexander2 ani în urmă
Am crezut sincer ca e inca un magazin cu tot felul de chinezarii si plastice ieftine si imi pare bine ca M-AM INSELAT. Am gasit multe lucruri de buna calitate sau lucruri uzuale care in alte parti, fix acelasi produs, e la un pret de aproape 5 ori mai mare. O oglinda dubla pe care Jumbo o vinde la 8 lei, e postata la 38 fara transport pe eMag, asta spune tot. O gama larga de caiete foarte bune, coli pt imprimanta de calitate, evantaie extraordinare, sapunuri bune sau decoratiuni de sezon la preturi super avantajoase. Singurul lucru care nu-mi place e aspectul de labirint. As fi preferat sa pot ajunge mult mai rapid in diverse sectiuni fara sa parcurg tot restul.
Paul Dragomir
Paul Dragomir4 ani în urmă
M-au purtat pasii in mod cu totul intamplator prin vecea cetate de la malul Dunarii si in mod cu totul intamplator am poposit in aceasta mega structura de comert destinata tuturor cetatenilor urbei de pe mal de batran fluviu iar cand ma refer la ”toti” cetatenii chiar asa si este.
Am gasit marfuri pentru toate ocaziile si toate buzunarele.
Preturi rezonabile spre extrem de mici si o varietate de produse de neimaginat.
Recomand cu tot sufletul o incursiune in acest univers demn de un amalgam intre comertul modern si bazarul secolului 19.
Parcare asigurata, preturi decente, spatiu imens, amabilitate, holuri largi, lumina peste asteptari... Ce mai...
Felicitari JUMBO - Braila !!!
Mercal Mercali
Mercal Mercali4 ani în urmă
Un magazin mare fara ieșire ,o singura iesire atat .... preturi accesibile se poate și mai bine .
Sonyalex
Sonyalex2 ani în urmă
Unul dintre cele mai mari centre comerciale din Brăila, aici găsești tot ceea ce îți poți dori și tot ceea ce ai nevoie. Toate produsele sunt așezate pe categorii fiind vizibile atat copiilor cât și adulților, iar prețul acestora este destul de accesibil. Personalul magazinului vine în ajutorul clienților, ori de câte ori aceștia au nevoie. Recomand!
Locații recomandate