/Braila/Magazin de electrocasnice

Flanco

Carrefour Promenada, Strada Principală 4, Vărsătura 817025, România

Flanco
Magazin de electrocasnice
3.9
134 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6WJQ+HG Vărsătura, România
+40 239 650 445
flanco.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Minea Petrisor
Minea Petrisor4 ani în urmă
Seriozitatea personalului si aroganta fata de client lasa de dorit. Ma asteptam la mai mult respect din partea unora din personal fata de client, dar felul cum esti tratat..... De înlocuire produs nici gand.La numerele de telefon de la Service raspunde robotul si nimic concret.
Crenguta
Crenguta4 ani în urmă
Preturi destul de mari in comparatie cu magazinele competitoare. Personalul este amiabil si m-a ajutat in ceea ce am avut nevoie. Faptul ca l-au mutat dintr-un colt al complexului comercial in celalalt capat este un lucru foarte bun pentru ca este mai spatios. Inainte era mult mai inghesuit.
Popa Florin
Popa Florin5 ani în urmă
Am vrut să cumpăr o combină frig de la ei de Vinerea neagră,si am fost surprins neplăcut cin mi-au spus ca în magazin nu sunt la vânzare adică pot sa cumpăr numai de pe site-ul lor!!!???Adică asta nu o puteam face de acasă din fata calculatorului???!!!Două bilute negre!...Frustrant!
George Irimia
George Irimia5 ani în urmă
Lipsa de personal. Te simti singur in magazin. Nu vine nimeni in sprijinul tau, sa spunem ca doar gardianul care e cu ochii pe tine de zici ca ai 5 pistoale la tine
Ciprian Miclaus
Ciprian Miclaus5 ani în urmă
E mult o stea pentru acest magazin.
Preturi cu 30% mai mari, decat la altex sau emag, inlocuirea produselor cu defect o adevarata aventura
Gelu Mihai
Gelu Mihai5 ani în urmă
Nu credeam ca încă spun asta, dar am găsit la Franco, cel mai bine pret, personalul a fost amabil și m-a ajutat cu toate informațiile necesare.
Lucian Ghengeaua
Lucian Ghengeaua5 ani în urmă
Locație cu spatiu generos de expunere, luminat corespunzător, cu loc suficient intre rafturi. Personal amabil și dispus să te ajute cu orice ocazie. Din păcate, preturile nu sunt întotdeauna competitive iar diferența de preț nu este justificată de niciun fel mai ales când ai "concurența" ( Carrefour și Altex ) în coastă ta acolo. Pe lângă asta un mare minus se resimte prin paleta destul de limitată de produse expuse. Dacă vrei să îți cumperi ceva voluminos, cei de la Flanco se laudă că îți aduce produsul până la tine la ușă însă și acest lucru este constrâns de anumite termene și condiții.
Costel Suciu
Costel Suciu2 ani în urmă
Cum este posibil ca un produs aflat in pliant si automat in promoție sa un fie macar expus (nu zic stoc) avand si o reducere destul de consistenta . Si mai vreti sa faceti vanzare la FLANCO cel de langa LIDL.
Locații recomandate