/Braila/Magazin de electrocasnice

B.E.N. ELECTRO SERV

Bulevardul Dorobanților 41, Brăila 810535, România

B.E.N. ELECTRO SERV
Magazin de electrocasnice
4.3
226 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7X94+7H Brăila, România
+40 724 284 330
benelectroserv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: 7–17
Mirecuri: 7–17
Joi: 7–17
Vineri: 7–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Trasor
Trasor2 ani în urmă
Un magazin cu produse bune dar foarte înghesuit
Danut chirilov
Danut chirilov2 ani în urmă
Recomand. Produse de calitate.
Dan Ungureanu
Dan Ungureanu2 ani în urmă
Am găsit imediat ceea ce căutăm la un preț bun , personalul , amabil , cu parcarea e mai dificil din cauza poziției magazinului...
Mihai Sisea
Mihai Sisea2 ani în urmă
Am incercat sa deschid o comanda pentru un tablou electric ,dar nu am reușit nimic cu ei,poate că sunt foarte ocupați sau au considerat comanda nesemnificativă.Oricum nu am sa mai apelez la ei.
Tony Munteanu
Tony Munteanu2 ani în urmă
Am cumparat produse pentru un bransament electric.Preturi foarte bune in comparatie cu mega magazinele pe care le știți cu toții. Personal amabil, cunoscători, de exceptie.Apreciez.Mult succes in continuare. Mai vizitez sigur.
Adrian Alexander
Adrian Alexander2 ani în urmă
Ben Electroserv. Acest abonat la banii primariei cand vine vorba de iluminatul de sarbatori stradal, ca magazin e extrem de prost aprovizionat. Cand spui Ben Electroserv ar trebui sa insemne ca intri in magazin si gasesti niste lucruri necesare oricui dar calitative. Daca aduci becuri, adu becuri si pentru toate gusturile si nevoile si de marca, din nefericire am intrebat de o groaza de ori de becuri Philips cu lumina calda si... nimic. Prize - toate prostiile, stechere de anduranta gen pentru boiler, la fel niste mizerii, prelungitoare turcesti sau niste panarame romanesti. S-au angajat sa vanda aplice si alte corpulete de iluminat. Mai frumoase gasesc in targ. Cu cea mai mare parere de rau, doamna care vinde acolo, vinde in scarba, te priveste de parca ai intrerupt-o de la masa si oricum de parca ar prefera sa vanda bors si legume. Dar e bine ca si-au trantit cea mai mare firma cu leduri rosii din oras. Nu am experienta cu ei in ce priveste lucrarile electrice pt ca au echipe care fac instalatii electrice etc, mai nou pun si termopane, cred ca sunt profesionisti din ce vad legat de instalatiile de craciun stradale si din ce aud, dar ca magazin...E de ajutor daca vrei de ex toate componentele unui panou electric sau cabluri si alte elemente de genul insa ce impresie faci daca n-ai niste becuri, prize, prelungitoare, aplici, stechere, clesti si de-astea mai acatarii?
Gabi Mocanu
Gabi Mocanu2 ani în urmă
Profesioniști, buni cunoscători ai produselor detinute, se adaptează cerințelor tuturor clienților indiferent că sunt firme sau persoane fizice. Felicitari
Dumitru Serban
Dumitru Serban2 ani în urmă
Gasiti toata gama de produse de la becuri ,cabluri , prize la aparatura si la preturi foarte bune !
Locații recomandate