/Constanta/Magazin de computere

Alex PC Computers S.R.L

Strada Ștefan Mihăileanu Nr.9, Constanța 900699, România

Alex PC Computers S.R.L
Magazin de computere
4.5
84 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JGV+RV Constanța, România
+40 766 539 148
alexpc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Aurel Lazarica
Aurel Lazarica2 ani în urmă
Sunt foarte bine organizați și meseriași de nota 10
Andrei Zdrali
Andrei Zdrali2 ani în urmă
O adevarata combinatie de evitat: produse la suprapret, cat si un pachet de servicii execrabil de slabe. Cred ca este evident ca produsele vandute sunt furate sau obtinute prin moduri mai putin legale. Intregul sau model de afacere este pacalirea persoanelor nepricepute in domeniu, avand preturi astronomice; cere 250 ron pentru o sursa (probabil second hand) pe care o pot lua noua de la alti distrubuitori la doar 180 ron. Partea care lasa de dorit este calitatea serviciilor. Daca oricum platesc preturi cu 25% mai mari, macar sa fie o experienta placuta, dar nu, te simti luat la misto la fiecare pas. Singura explicatie ar fi ca angajatii sunt supracalificati si prefera sa asambleze computere in loc sa lucreze la FAANG. Mai jos am atasat si o poza cu monitorul meu, sa intelegeti si voi despre ce vorbesc.
Romeo Belea
Romeo Belea2 ani în urmă
Echipa AlexPC face o treaba minunata! Recent am gasit calculatorul bunicului meu in subsolul acestuia si mam gandit sa il dau cadou de ziua lui fiului meu. Acesta mia reprosat ca ii lipseste o placa video si mia cerut sa ii cumpar una din gama GTX. Spre surprinderea mea, GTXurile pe acest site sunt destul de scumpe pentru bugetul familiei noastre, asa ca am ales sa apelam la OLX. Gasisem mai multe anunturi cu gtxuri dar unul de la utilizatorul "Seby" din Cap Aurora cu un gtx 780 nea pus capac. A incercat sa imi ceara mai mult decat e in anunt, apoi mia cerut sa ii dau detaliile de la card pentru plata. Sunt o gramada de tepe acolo. Am ales sa reapelez la servicile oferite de catre Alex PC si acestia mi-au recomandat un GT 730 NOU (pe olx le vindeau stricate, daca le vindeau) care duce tot la doar 450 lei.
DEiN
DEiN2 ani în urmă
Ofer o stea pentru urmatoarele aspecte :
- Pe calculatorul pe care l-am achizitionat de la ei am avut sursa ce nu era deloc recomandata gaming-ului desi la ei pe site articolul era cu titlul "Calculator Gaming".
- HDD-ul cu care a venit PC-ul avea 14.656 ore, pe un calculator la categoria "nou", mai putine ore am avut pe primul meu PC pe care l-am folosit in jur de 8 ani si aveam cu putin sub 10.000 ore.
- Garantia este de 12 luni in loc de 24.

Dar pot spune singurul lucru bun pe care l-am observat la aceasta companie, angajatii cu bun simt care chiar sunt de treaba sau macar incearca sa para de treaba cu clientii.

Nu zic ca toate produsele sunt la fel, dar eu am facut aceasta recenzie in functie de situatia mea, am rupt garantia de pe PC la 2 luni de cand am achizitionat PC-ul, cu scopul schimbarii sursei, ramilor, hdd-ului care este mai batran decat mine, si placii video.
DORY X
DORY X2 ani în urmă
Am cumparat un HDD de la aceasta firma acum putin si am inceput sa am probleme. Un prieten mi-a spus sa instalez Crystal disk info sa vad daca e mort si asta am vazut. Pe site scria ca era nou dar cum se vede in poza m-am inselat amarnic. Nu mai iau componente in viata mea folosite.
Florin ilie
Florin ilie2 ani în urmă
Inca au preturi bune la produse. Bate eMag și alte magazine online. Tot așa băieți
Armand L.
Armand L.2 ani în urmă
Sisteme noi cu componente minate(placile video) si procesoare/placi de baza furate(0 garantie oficiala). Garantia prin lege la produsele noi e minim 2 ani nu 1 an (ne referim la sisteme), citeste si tu legislatia.
Robert mazilu
Robert mazilu2 ani în urmă
Au de toate și la preturi bune și oferă și garantie.Totul ok.
Locații recomandate