/Constanta/Magazin de computere

Flanco

Șoseaua Mangaliei 195A, Constanța 900082, România

Flanco
Magazin de computere
3.8
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JMC+VW Constanța, România
+40 241 651 064
flanco.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Viorel Stefan Georgescu
Viorel Stefan Georgescu2 ani în urmă
De evitat! O singura persoana amabila, doamna brunata care isi da interesul atat cat poate
Alexandru Sergiu
Alexandru Sergiu3 ani în urmă
Am comandat o masina de spalat LG, produsul fiind in stoc si astept, si tot astept. Am sunat de multe ori, la relatii cu clienti Flanco, de fiecare data ma asigura ca produsul ajunge maine la mine insa acest lucru nu se intampla. Zilele trec, in fiecare zi sun, primesc aceleasi minciuni prin telefon si masina de spalat tot nu ajunge la mine. Nici nu se obosesc sa-mi trimita masina de spalat. Flanco nu mai e ce a fost odata.
Am aflat ultetior ca foarte multa lume are probleme cu Flanco. Nu sunt seriosi si nu le pasa de clienti. Te mint la telefon cu zambetul pe buze ca produsul pleaca azi, dar trec multe zile si de fapt afli ca au uitat sa-l expedieze.
33 Bham
33 Bham3 ani în urmă
Am achiziționat un produs online , care de la bun inceput nu a functionat. Ni s-a spus sa mergem la un magazin Flanco ptr garantie. Cel mai apropiat este cel de la Auchan ,unde am avut nenorocul sa mergem. De la intrare angajata (Mihaela Ciupay),fara a ne lasa sa comunicăm problema ne-a poftit pe un ton "bossy" sa asteptam ca sunt in inventar am rhgat-o sa-mi indice un timp de asteptare deoarece sunt dupa o tura de 24 de ore,aceasta replicandu-mi acid "Nu v-am pus eu sa veniti la noi dupa programul de lucru" Toata interacțiunea a fost umilitoare simtindu-ma vinovata ca produsul are probleme si am simtit ca m-am intors in timp intro alimentara comunista unde vanzatorul era puterea suprema. Stiu sa respect orice angajat si știu ca stresul este marein orice meserie dar sa adopti o asemenea pozitie fata de client in anul de gratie 2021 este inacceptabil.
.
Katalin Penciulescu
Katalin Penciulescu4 ani în urmă
Aveti grije
Nu cumparati de aici nimic
Pt ca daca e stricat
Nu va schimba produsul
Grije mare
Daniela Bodorin
Daniela Bodorin5 ani în urmă
Promotii.Mai mult sau mai putin. Am cautat un produs si il aveau doar pe cel expus. Personal amabil.
Fatih Eynalli
Fatih Eynalli6 ani în urmă
Rusine! Am cumparat un produs defect si l-am inapoiat in aceeasi zi.Nu mi s-au returnat banii si nici produsul nu l-au schimbat.Sa nu aveti incredere ca e jale cu garantiile si cu service-urile lor.
Adriana Și Florin
Adriana Și Florin7 ani în urmă
Buni. Oferte bune, preturi ok. Dar nu prea raspund la telefon. Am incercat azi sa sun de 6 ori si nu a raspuns nimeni. Un minus care ma face sa scad doua stelute. Daca ai probleme cu un produs sau vrei sa intrebi ceva trebuie sa te duci la iesirea din oras.
Preda Constantin
Preda Constantin7 ani în urmă
Pai cum sa încep in primul rand mințiți ca sa va vindeti prosele dupa care aveți încheiat un contract cu firma depanero cea mai proasta firma si cei mai proști angajați etc. Am trimis un produs cumpătat de la voi la servis de 3ori si cum a plecat asa sa întors am dovezi clare.nu rămâne decat sa ma duc la opc
Locații recomandate