/Constanta/Magazin de computere

ISTYLE Apple Premium Reseller - Constanța

Bulevardul Aurel Vlaicu 220, Constanța 900498, România

ISTYLE Apple Premium Reseller - Constanța
Magazin de computere
3.8
116 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JX5+5V Constanța, România
+40 758 083 216
istyle.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Dragos Taranu
Dragos Taranu2 ani în urmă
Interacțiunea cu ei a fost una foarte plăcută. Suplimentar față de experiența premium și faptul că au pe stoc tot ce ți-ai putea dori, personalul face toți banii. Cu titlu de exemplu, m-am răzgândit de 2 ori cu privire la un produs iar domnul de la casă a fost la fiecare interacțiune răbdător și de un real ajutor, răspunzând la toate întrebările pe care le aveam. Recomand 5/5.
GDC
GDC2 ani în urmă
Zero stele, și nu pentru magazinele fizice ci pentru magazinul on-line. Doar promovare copiata de la Apple fără nici un suport pentru clienți. O bătaie de joc, o alta teapa românească împachetată frumos.
Mirela Dumitru
Mirela Dumitru2 ani în urmă
Astăzi am primit o mare surpriză de la ISTYLE. Dupa o achiziție in magazin, am fost anunțată ca sunt castigatoarea a 5 huse pentru 11 PRO. Mulțumesc lui Gabi!
Lucian Vasile
Lucian Vasile2 ani în urmă
I-au lăsat pe copii sa se joace și n-au zis nimic când aceștia au alergat prin magazin punand mâna pe toate dispozitivele. Asta arata că personalul este amabil
Simon Parker
Simon Parker2 ani în urmă
asistentul de vânzări era foarte informat despre produsele Apple actuale și viitoare. Per total, o experiență de cumpărare foarte bună.
Ghenadie Caraman
Ghenadie Caraman2 ani în urmă
Personal incompetent, care spune ca nu vad eu bine pe site ca arata un produs in stoc, trebuie sunat de multe ori pana primesti raspuns.
Vlad Radulescu
Vlad Radulescu2 ani în urmă
Pacat ca nu pot sa ofer 0 stele. Angajati incompetenti care nu sunt in stare de nimic. Am dus un telefon cu memoria plina pentru a ii face un back-up deoarece nu se mai deschidea nici macar galeria (probleme cu iOS 12) iar doamna ce s-a gandit: sa il reseteze. Evident ca nu a mai pornit deloc si am fost nevoiti sa il resetam din fabrica, pierzandu-mi astfel toate datele. Iar la sfarsit, cireasa de pe tort: am fost obligat sa platesc niste servicii care mi-au fost bagate pe gat, pe langa daunele pe care le-am suferit. Reclamatie la OPC si evitati sub orice pret acest magazin.
Suren
Suren2 ani în urmă
3 stele. Frumos dar nu prea. Nu toți angajații sunt amabili. Am ajuns sa caut o anumită tura ca sa pot rezolva nevoia pe care o aveam, și de la care am și achiziționat ulterior produse. Prețurile sunt rareori avantajoase, in mare parte poți cumpara produse Apple mai ieftine din alte Shop-uri sau online.
Edit: Am inlocuit bateria unui iPhone prin service-ul lor (in Bucuresti). Telefonul a ajuns inapoi in 4 zile, termenul maxim fiind de 15, deci foarte rapid. Am primit in timp real orice informatie despre ce se intampla cu telefonul meu. Am ridicat evaluarea la 4 stele.
Locații recomandate