/Bucuresti/Magazin de computere

System Plus Srl

Strada Siriului 42, București, România

System Plus Srl
Magazin de computere
4.2
118 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3PW+6W București, România
+40 21 335 6282
system-plus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Monalisa Capezeanu
Monalisa Capezeanu2 ani în urmă
Cei mai nepriceputi oameni pe care i-am vazut in viata mea am trimis de 2 ori laptopul in servis la ei si de 2 ori sa intors cu aceeasi problema plus ca a doua oara cand sa intors din servis sa intors si zgariat in conditile in care laptopul a fost cumparat nou. Nu recomand sunt foarte dezamagita de catre ei.
Alex Ion
Alex Ion2 ani în urmă
Foarte dezamagit de serviciile oferite am trimis de 2 ori laptopul pentru reparatie s-a intors de 2 ori cu aceleasi defect.
Gamer Boy
Gamer Boy2 ani în urmă
Oameni incapabili sa repare produsele aflate in garantie. Nu recomand
Danuta Elena
Danuta Elena2 ani în urmă
Foarte incapabili sa rezolve problemele sunt un dezastru din punctul meu de vedere
Sebaxtian 13
Sebaxtian 132 ani în urmă
Servicii proaste, angajati dezinteresati, am laptop-ul de o luna dus la ei pentru o problema cu microfonul si nici pana acum nu am primit informatii referitoare la produs sau vreo estimare cand naiba ajunge mi s-a zis “maxim 15 zile” si s-a facut o luna deja…
Nu recomand!!!
Mocofanujoe80@gmail.com Mocofanu
[email protected] Mocofanu2 ani în urmă
Nu merita nici măcar menționați....
Am dus un laptop la reparat de doua ori pentru aceeași problemă. Nu au fost capabili sa remedieze problema reclamata dar au cauzat alte probleme si bineînțeles ca nu ei sunt de vină. Răspunsurile lor au fost puerile si total neprofesionale de genul: " Nu eu am facut diagnosticarea, eu doar am inlocuit ce a constatat X-ulescu. Nu are cum sa nu functioneze, cu siguranta nu ati facut dumneavoastră ceva corect. Probabil l-ați trântit dumneavoastră mai tare". Cert este ca dupa a doua "interventie" laptopul nu mai funcționează nici măcar ca atunci cand l-am dus la ei, dar nici fișa pentru negație de service nu vor sa elibereze pentru inlocuirea laptopului deoarece trăiesc cu impresia ca au habar ce fac acolo si se pricep sa il repare. Nu recomand nici macar pentru un schimb de baterii la telecomandă.
Nu sunt genul de persoana care sa scrie genul acesta de postari dar domnii de la această societate, prin prisma personalului slab pregătit (si aici nu ma refer doar la partea tehnica ci si la interactiunea cu clienții), nu merita nici măcar un colț din steaua acordată.
Catalin Anco
Catalin Anco2 ani în urmă
Cel mai neprofesionist service!!! M-au tinut aproape o luna cu un laptop care a venit cu un hard defect din fabricatie, ca sa mi-l inapoieze dupa ce au spus ei ca au schimbat hardul. Mergea la fel de prost, iar dupa ce l-am verificat eu acasa, hard-ul era exact acelasi. Ei au tras banii prin garantie de la Dell direct in buzunarul lor. Eu am ramas cu gunoiul.
Lipseau 2 suruburi iar carcasa nu era bine stransa. NU RECOMAND
Adrian mocanu
Adrian mocanu2 ani în urmă
Personal calificat și amabil, locație aerisita, se găsesc locuri de parcare în zona totuși ca să plătiți eventualele costuri va trebui sa va duceți la bancă 😜😁😁😁
Deci, din piață de la Obor am cumpărat ceapă și am plătit cu cardul și la o firmă IT nu exista posibilitatea plății cu cardul???
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 heloooo, patroane, sau managerul, știți ca suntem de mult în secolul XXI??🙈🙉🙊
4 stele pentru personal, a trebuit sa scad măcar una pentru firmă.
Locații recomandate