/Brasov/Magazin de computere

Media Galaxy

Calea București 109, Brașov 500299, România

Media Galaxy
Magazin de computere
3.2
6 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
JJJQ+2R Brașov, România
+40 268 310 238
mediagalaxy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Emilia Safta273 zile în urmă
Nu recomand!
Claudiu353 zile în urmă
Am vrut să cumpăr 2 produse în jur de 3000 lei pe care nu le aveau în stocul magazinului fin Brașov și trebuia să plătesc transportul lor la domiciliu sau la magazin încă 200 lei.De ce?Eu vreau să le i-au din magazin care trebuiau comandate acolo și dacă vreau plătesc transportul de la magazin la domiciliu nu din depozitul din afara localității.
DORIN PINTA
DORIN PINTA2 ani în urmă
Motivul?
O gramada de personal care era cu ochii in telefoanele personale si am asistat la o discutie client-angajat despre o lanterna, clientul a cumparat-o din magazin si nu mergea iar angajatul a repezit clientul intr-un mod total nepotrivit. Clientul s-a rugat efectiv de angajat sa mearga sa intrebe pe alt angajat care poate stie despre ce este vorba si in final la iesire o domnisoara le-a aratat atat angajatului in cauza cat si clientului cum se desurubeaza lanterna sa inlaturi folia de protectie de la baterii.Ca angajat mai ales ca barbat sa iti arate o fata ce si cum rusine pentru barbati. Intram in pamant de rusine
Poate cineva din conducere ajunge sa citeasca recenzia
Multumesc
Andreea DUMITRESCU
Andreea DUMITRESCU2 ani în urmă
Mulțumită, personal amabil, a avut răbdare cu mine să mă hotărăsc ce doresc că cumpăr, mi-a răspuns la absolut toate întrebările legate de produs, de livrare.
Marius Lorent
Marius Lorent2 ani în urmă
Am fost sa iau un tv. Super tare. A venit un băiat , ma luat la intrebari: de care,la ce bani, pentru ce......
I-am explicat ca: pentru dormitor,16 m pătrați,de pus pe perete,smart cu netflix si you tube, mia prezentat ofertele( 4 tv), am ales unu, si cand la m plătit a mai adăugat o reducere,o asigurare prelungita,ma ajutat pana la mașină.......
Super tare. În 20 min la m luat si am plecat
Simona Huzum
Simona Huzum2 ani în urmă
Haos in tot magazinul. Acesta se reorganiza si te impiedicai de cutii cu produse la tot pasul, maturi, galeti pline cu apa si mopuri in ele. Nu gaseai produsul dorit sau pretul potrivit daca aveai norocul sa il gasesti. Ca sa nu mai vorbesc de angajati, care parca disparusera. Peste tot era plin de praf si te impiedicai de cabluri care atarnau de peste tot..... MAREA DESCHIDERE urma sa fie joi la 7.00.
Oare chiar erau pierderile atat de mari daca inchideau magazinul cateva zile? Sau mai bine pun viata cumparatorilor in pericol ? Dezamagitor!
Chef Mihai Necula
Chef Mihai Necula2 ani în urmă
Total lipsa de neprofesionalism ...aroganta pe banii nostrii..curierii livreaza pana la usa ta si asteapta sa dai ceva ca sa te sara pragul. Dar te zoresc sa verifici produsul...produs care initial la prima vedere am spus ca e ok..dar cand am deschis masina de spalat vase avea apa prin ea.. recomand doar persoana care a stiut sa vanda in rest cu siguranta nu recomand. Succes pe viitor si educativa tot stafful nu doar pe cei care vand..
Deejay Mike
Deejay Mike2 ani în urmă
Magazinul e superb, dar personalul.. DEPLORABIL
Tineri lipsiți de educatie, cauți de nebun printre tarabe și nici măcar nu te întreabă... "cu ce va pot ajuta ?"... Nimic !!!... Nesimțiți !
Nemernic
Nemernic2 ani în urmă
Am găsit ce mi-a trebuie cu ușurință fără sa fie nevoie sa iau legătura cu vrun angajat. Foarte bine organizat totul și preturi bune.
Vintila Ani
Vintila Ani2 ani în urmă
Super tare foarte profesionist personalul cu sfaturi bune am sa mai merg la magazin.
Locații recomandate