/Brasov/Magazin de computere

Avansis Brasov

Strada Gheorghe Lazăr 7, Brașov 500090, România

Avansis Brasov
Magazin de computere
4.7
122 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ24+J3 Brașov, România
+40 268 510 735
avansis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Xulescu35
Xulescu352 ani în urmă
Va multumesc mult pentru Laptop-ul ce l-am ridicat ieri 17.01.2022, ora 17.00; tastatura functioneaza foarte bine! Dar mai ales va multumesc pentru solutia cu acel adaptor si cablu hdmi, am conectat cu televizorul Samsung de care v-am spus si sunt suficient de incantat ca de craciunul din copilarie si era un craciun din "epoca de aur" cu o valoare sentimentala mult mai mare pentru mine ca acum, cred! Concluzie: multumesc mult, sunt foarte multumit si toate cele bune cu spor dv. tuturor din echipa Avansis!
Adrian Turcu
Adrian Turcu4 ani în urmă
Mi-au placut. Am gasit produsele de pe site-ul lor in stoc. Băieții mi-au raspuns prompt pe skype si m-au ajutat sa aleg produsul potrivit oferindu-mi sugestii si păreri pertinente. Preturile sunt corecte. Baietii sunt amabili si eficienti. Produsele vandute sunt fiabile.
Dennis Serban
Dennis Serban5 ani în urmă
Merg de cativa ani la ei si am fost multumit de servicii.Tot timpul au fost f ok.Ba chiar am si cumparat un laptop de la ei.
Numai ca azi dupa ce am luat laptopul de la reparat( si nu am verificat tocmai pentru ca aveam incredere) cand am ajuns acasa am constatat ca am 2 butoane intepenite si altul sarit si cu clamita rupta.Dau 4 stele pentru ca sunt baiat fain si nu vreau sa stric o medie buna.
Andrei Claudiu
Andrei Claudiu6 ani în urmă
Preturi foarte bune si chiar ma bucur ca am de unde sa imi iau viitorul PC, personal dornic sa te ajute si acest lucru inseamna mult pentru mine. Am cerut montarea unei alte placi video pe PC si mi s-a zis ca da este posibil ceea ce la alte firme nu era posibil si acest lucru ofera un mare avantaj pentru client cat si pentru vanzator. Deja am programat ca la finalul lunii sa imi iau PC-ul si din prima la voi o sa apelez.
Alexandru Savu
Alexandru Savu6 ani în urmă
Preturi bune si service excelent. Am redus mult costurile de dotare a biroului. Folosind echipamente second hand cu garantie de la Avansis dotez biroul cu echipamente mai performante decat cele noi la preturi mai mici.
Vladu
Vladu2 ani în urmă
Am cumparat 1 laptop si 1 telefon de la ei si am dus in service un alt laptop. Destul de multumit de servicii.

O singura problema, speaker-ul de la telefonul cumparat s-a defectat, l-am trimis in garantie iar abia dupa o perioada de 2 saptamani am fost anuntat ca nu ar fi telefonul pe care l-am cumparat, ca difera codul IMEI. Nu stiu exact de cine apartine greseala, eu nu am trimis alt telefon si nici nu am umblat la el.
Ideal ar fi daca cumparati sa verificati pe garantie sa fie codul produsului pe care il cumparati, sa fiti siguri si sa evitati astfel de neplaceri.

Edit: Am mentionat asta cand l-am lasat la dumneavoastra si am fost informat ca l-ati gasit dumneavoastra ulterior (si ati verificat codul IMEI de pe garantie cu telefonul). Problema nu a fost legata de certificatul de garantie ci de faptul ca nu coincidea telefonul cu ce e pe garantie, atata tot.
Eugen Hangu
Eugen Hangu2 ani în urmă
Spatiul de primire clienti lipseste. Accesul in zona este dificil. Daca ai aparatura voluminoasa sau grea clar esti dezavantajat de accesul la locatie. Relatia personal/client lasa si ea de dorit.
Levi M
Levi M2 ani în urmă
Produse de marca si de calitate. Preturi bune. Mai greu e de gasit un loc de parcare in apropiere. Dar dupa ce ai cumparat o data, revii cu siguranta. Eu revin cu placere de aproape 10 ani.
Locații recomandate