/Ilfov/Magazin de bricolaj

Hornbach

Calea Bucureşti Nr. 2A, Balotești 077015, România

Hornbach
Magazin de bricolaj
4.3
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J339+2P Balotești, România
+40 21 387 9283
hornbach.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Vlad Ghelu
Vlad Ghelu2 ani în urmă
Gasim aici de toate, pentru toti!
Am fost impresionat de atmosfera industriala a depozitului de materiale din spate.
Gigantic! 🌟
Geta Fiță Mincu
Geta Fiță Mincu2 ani în urmă
Mi se pare foarte aprovizionat și întotdeauna am găsit ceea ce am căutat. În plus de asta, zona cu pești este un motiv de bucurie pentru nepoata mea.
Sorryns
Sorryns2 ani în urmă
Găsești aproape orice ai nevoie pentru renovarea casei.
Un pic mai scump decât Merlin...
Florin Florinnm m
Florin Florinnm m2 ani în urmă
Foarte util...dar cărucioarele sunt de groază . Păcat ca un magazin asa mare nu este în stare sa pună la dispoziție niște cărucioare care pot fi folosite..
Gurgu Cerasela
Gurgu Cerasela2 ani în urmă
Cea mai proasta experiența pe care am trait-o într-un magazin. In mijlocul culoarului sunt pusi paleți de lemn pe care nu sunt așezate produse. Nu au culori diferite pentru a fi observati. M-am împiedicat in data de 12.02.2022 în jurul orei 15.00 și am cazut. Am genunchii umflați și dureri puternice, iar cele două angajate care se uitau la mine au strigat că sunt marcate locurile unde se pun paletii. Pe bune? Cred că vă bateți joc de clienti și de siguranța lor, pentru că m-am uitat bine și paletii sunt in mijlocul culoarului, iar semnele alea de vopsea sunt sub paleti. Nu am mai pățit așa ceva, iar comportamentul angajatelor a fost sfidător și mă gândesc să fac reclamație la Protecția consumatorului. Oamenii când caută un produs nu se uita pe jos, daca vor sa cumpere ceva. Oricum nu voi mai intra in Hornbach niciodată și o să îmi sfătuiesc toți cunoscuții sa facă la fel, pentru că nu așa îți respecți clienții.
Catalin Sebastian
Catalin Sebastian2 ani în urmă
in linii mari totul e ok, mai putin partea de comenzi online. te astepti ca in urma unei comenzi plasata si achitata online sa ai o anumita prioritate la ridicare, dar nu este asa. trebuie sa astepti la o casa dedicata, unde se pot achita si produse achizitionate din magazin, astfel timpul de asteptare in loc sa fie diminuat este cu mult crescut
Cristina Roșca
Cristina Roșca2 ani în urmă
Bună ziua! Am achizitionat un cazan pe lemne Viessmann în data de 29.01.2022 si de atunci numai probleme...In momentul vanzarii nu au gasit certificatul de garantie al produsului. Am plecat cu promisiunea ca ni-l trimit in 2-3 zile si de 2 saptamani, inca asteptam certificatul...Nu exista comunicare, nu ne raspund la telefon si la mesaje...Nu exista un responsabil cu care sa stai de vorba...In concluzie, un magazin de evitat!!!! Nu mergeti la Hornbach!!!
Doru Minca
Doru Minca2 ani în urmă
Cand aveti de gand sa reparati masina de cantuit? In ultima perioada mai mult sta iar personalul de la debitare parca e platit sa goneasca clientii.
Locații recomandate