/Ilfov/Magazin de bricolaj

HORNBACH Militari

Strada Hornbach 1, Domnești 077090, România

HORNBACH Militari
Magazin de bricolaj
4.4
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXP5+3P Domnești, România
+40 31 080 5283
hornbach.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Meneart photography
Meneart photography2 ani în urmă
Merg aici de 4 ani. Nu am nimic de reproșat.
Este un loc unde găsești aproape orice la preturi decente. Singura problemă ptr mine cel puțin a fost lipsa de stoc pe anumite produse și mai ales comunicarea telefonică este sub nivelul mării.
Camelia-Maria Manciu
Camelia-Maria Manciu2 ani în urmă
Am stat 25-30 de minute ca sa returnez 3 saci comandati online. Nu sunt in stare sa isi ia singuri din sistem factura...prin simpla scanare a codului de pe factura clientului. A trebuit sa le-o trimit eu pe mail si apoi sa mai astept alte 20 de minute ca sa se ocupe cineva de listarea mail-ului. Va dati seama ce sistem de cacao au si cam care este nivelul...?!? Banii ti-i returneaza in cateva zile (pe motiv ca plata initiala s-a efectuat cu cardul). In alte magazine de bricolaj, banii se returneaza pe loc, in limita a 1000 lei, indiferent de modalitatea de plata initiala. Nu respecta ordinea sosirii clientilor...trec de la unii la altii fara sa termine nicio activitate inceputa cu vreunul dintre ei... Praf! Praf si pulbere! Sunt vai mama lor...vai mama lor!!! Cine o mai cumpara de la Hornbach...ca mine sa pateasca! ➕ Adio
Ciprian Gheorghe
Ciprian Gheorghe2 ani în urmă
În privința magazinului nu am plângeri dar față de organizare în comenzile online și transportatorul lor care este foarte neserios și mi-a adus produsul deteriorat nici măcar 1 stea nu ar merita. Am primit 1 cutie întreagă spartă și ate 2 cutii cu plăci sparte.
Dumitran Constantin-Alin
Dumitran Constantin-Alin2 ani în urmă
Am fost pentru plante de gradina.

Pro:
- ofertă variată

Contra:
- Cărucioarele de cumpărături foarte murdare 🛒
- la aceleași produse (plante gradina, ghivece) prețuri mai mari față de concurență
- mai greu de ajuns fiind în afara orașului
- angajati plictisiti
Cucu Nicolae
Cucu Nicolae2 ani în urmă
Locatia în sine, este foarte OK. Produse diverse, prezentare bună, reclamă cât cuprinde. Dar, preturile la multe produse și am urmărit în mod special raionul de sanitare sunt adesea nejustificat de mari, pot spune chiar nesimțite în comparație cu alte firme de profil. Și reclama agresiva chiar desantata pentru o firmă cu un număr extrem de mic la nivelul țării, cu o acoperire nesemnificativa la nivel național nu se justifică! RASPUNS: Înțeleg politica dumneavoastră comerciala. Ceva de genu politici magazinului Altex."Daca găsiți în alt loc, un produs similar mai ieftin....." Cu ce nu pot fi de acord și va faceți ca ploua este faptul aveți o politica agresiva de reclama în timp ce aveți doar 5 sau 6 magazine la nivel național, din care 2 numai în Bucuresti. În zona de est și sud a tari, cu excepția capitalei, sunteți practic inexistenți. Practic acoperiți, și sunt larg la inima doar 1/5 din teritoriul României. Și dacă a-ți oferi la preturi simbolice produsele, un eventual cumpărător din tara ar ieși în pierdere cumpărând de la dumneavoastră datorita costurilor de transport și timpului pierdut! Scuzați franchețea, dar aveți o politica de marcheting păguboasă după părerea mea. Și elitista. Adică la valoarea firmei dumneavoastră nu va coborâți la orașe precum Constanța, Craiova, Iași!!
Mihai C
Mihai C2 ani în urmă
Dezordine, culoare blocate de paleti cu marfa ce urmează a fi expusa (raion electrice și aparataj), însă nu lucrează nimeni la acei paleti/carucioare. Feronerie expusa pe rastele fără preturi, iar angajații din departament nu cunoșteau detalii și preț. Nimeni nu s a oferit sa ofere aceste informații...o rezolvau cu un simplu scan. La uși, nimeni sa îți poată oferi detalii despre ușile expuse la etaj-cele disponibile la comanda.
Liz Kcer
Liz Kcer2 ani în urmă
Magazin bine organizat, iar dacă nu găsești ceva, personalul este amabil și te ajută. Mi-a plăcut zona cu articole de grădinărit, cu multe multe plante, cum ar fi orhidee, suculente, bonsai, flori. Am mai remarcat și zona cu articole de pictura, la prețuri destul de bune.
Laura Gheorghe
Laura Gheorghe2 ani în urmă
Am cumparat niște traverse tip blanita de iepure pe care le am gasit foarte ieftine comparativ cu alte magazine. In schimb trebuie să ai grijă la alte produse pentru ca la unele prețurile sunt mai mari.
Locații recomandate