/Dambovita/Magazin de bricolaj

MIRJAN 24 Targoviste

Strada Constructorului, Târgoviște 130086, România

MIRJAN 24 Targoviste
Magazin de bricolaj
4
321 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
WF83+45 Târgoviște, România
+40 374 349 870
mobilier-mirjan24.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costina266 zile în urmă
Mulțumesc frumos!
Tronaru Tatiana1 an în urmă
Bună ziua,chiar dacă în politica lor de retur scriu și asa este si legea ca orice comanda online ,se schimba indiferent de motivul returului.In realitate refuza ,schimbarea,returul,chiar răspund obraznic ca ii poți reclama la AnpcEi pe alte saituri scriu ca nu fac lucruri proaste,ca nu fac lucruri gresite,ei chiar nu țin cont de clienți,ei chiar nu-i respecata,oamneni nu scriu de dragul de a scrie,nu cred ca cineva își dorește sa piardă banii, timp inutil,cred ca toți ar dori sa fie totul în regula și sa nu ajungă în situația asta dacă ia-ti respecta și a-ți respecta legea și regulile.Noua ne-a fost livrata Vineri ,apoi am sunat dar la ora 16 era închis,am revenit luni dimineta și inutil.Am făcut reclamația la Anpc .Nu merita nici o stea
Adriana Carmen- Cristian
Adriana Carmen- Cristian2 ani în urmă
Mobila de foarte proasta calitate…palul subțire..efectiv pocnește la montaj….este o mare Rușine și o mare dezamagire…astăzi am asamblat și comoda!!!va voi Adaugă și niște fotografii..sa știe și alți clienți ce cumpara!!Este inadmisibil!!Cum este posibil ca o comoda sa nu aibă o bucata de Pal pe care sa se sprijine!!Doar in părțile laterale și niste stinghii…Oameni buni!!!Feriti-va de aceasta firma!!!Preturile sunt enorme fata de ce oferă!!!Imi pare rău ca nu pot face retur..deoarece am asamblat-o și a pocnit peste tot și d-voastră doriți sa o trimit intacta!!Dar o reclamație la OPC voi face sigur!!Chiar dacă nu-mi voi recupera banii!!!
Recenziile proaste de ce nu le publicați pe site??
Marius Ignatescu
Marius Ignatescu2 ani în urmă
Nu recomand aceasta firma , am comandat in luna noiembrie o masa , cu menționarea pe site la ei ca voi primi produsul in luna decembrie …după 2 săptămâni de așteptare primesc un telefon de la ei prin care mi se comunica ca se amâna termenul de livrare pentru luna Ianuarie , anul viitor ….inadmisibil așa ceva , termen de livrare de peste 60 de zile calendaristice . Am anulat comanda și am constatat cu mâhnire neseriozitatea firmei ! De asemenea răspund extrem de greu la telefon , am stat cu robotul lor in telefon 45 minute (pe ceas ) pana s-a obosit un angajat sa răspundă ! Merita stele cu minus dacă as putea sa acord ! Am adăugat același comentariu , cu experiența neplăcuta , avuta cu mirjan24.ro pe pagina lor de Facebook , au șters comentariul in maxim 2 minute …deci la ei pe site veți găsi doar opinii bune ( ale angajaților sau rude ale lor , cu siguranța )
Claudiu Paun
Claudiu Paun2 ani în urmă
Plin de reviews fake de la conturi cu 1 singur review. Nu va mai uitati doar la nota, uitati-va si la ce conturi lasa reviews. Anul trecut aveau 2.5 nota, si-au cumparat la reviews pana au ajuns la 4.

Nota pentru MIRJAN 24: voi mai verifica si in urmatoarea perioada si daca mai practicati mizerii dinastea, imi automatizez crearea de conturi si plasarea de reviews de 1 stea la voi pana ajungeti la 2 stele din nou.
- cautati Veloteca in Bucuresti sa vedeti rezultat <3 inapoi la 2.7 cu ei.
Catalin Florescu
Catalin Florescu2 ani în urmă
Pur si simplu WOW! Achizitie coltar model Dino, culoare Prestige. De la produsul in sine, la transport, personalul Mirjan24, toti merita nota 10!
Coltarul este mult, mult mai fain decat in pozele de pe site! Il recomand cu incredere pentru cine doreste un coltar de living elegant!
Multumesc Mirjan24!
Tamara T
Tamara T2 ani în urmă
Canapeaua este comoda, nici prea tare, nici foarte moale. Materialul este placut, iar culorile sunt mai frumoase in realitate decat in poza. A durat ceva mai mult cu livrarea, dar m-au anuntat inainte.
Coca Mihaela
Coca Mihaela2 ani în urmă
mie imi place mobila dvs,am cumparat de doua ori,comoda tv si o masuta de cafea si voi mai cumpara un pat si un sifonier...mie mi s-a spus de la inceput cand va ajunge mobila,asa ca nu mi-am facut probleme...baietii foarte amabili,m-au ajutata cu mobila pana la usa(desi nu aveau obligatia) si ma bucur de achizitionare....
Emilia K
Emilia K2 ani în urmă
Am achizitionat recent aceasta mobila. Am avut ceva emotii pentru ca nu am mai comandat online, insa livrarea a ajuns cu bine si relativ repede. Arata bine. Sunt multumita de achizitie
Raluca Serban
Raluca Serban2 ani în urmă
Aveam putin spatiu, asa ca a fost convenabil sa cumpar acest model. Imi place cum arata pe alb, parca e si bucataria putin mai mare. Sotul nu s-a plans de montaj. Si nici nu a costat asa de mult.
Locații recomandate