/Dambovita/Magazin de bricolaj

Brico Depot Ploiesti

DN1 km. 6, Ploiești 107070, România

Brico Depot Ploiesti
Magazin de bricolaj
3.9
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XX88+98 Ploiești, România
+40 21 204 3434
bricodepot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Cosmin Ariton
Cosmin Ariton2 ani în urmă
Am intrat in magazin in căutarea unei lustre, o alegem dar nu o găseam la raft. Am început sa caut personal care sa ne ajute. Am cautat prin magazin, iar la secțiunea de grădina întreb pe un angajat daca poate chema pe cineva la secțiunea lustre/electrice.
Răspunsul angajatului a fost: nu este nimeni, au fost pe tura de dimineața!
Am cautat cu acel domn 45” acele lustre, ne uitam după codul de bare pe paleții suspendați, iar într-un final am renunțat și am plecat acasă… Rusine, un asemenea magazin cu prea puțin personal care sa te ajute sau sa vândă marfa…
Sarbu Stan
Sarbu Stan2 ani în urmă
Produse diverse si preturi accesibile! Nu este nici foarte aglomerat, se poate face shoping relaxaat!
Mary Dumitrache
Mary Dumitrache2 ani în urmă
Am achiziționat doi brăduți și persoana care se ocupa de ambalat a fost foarte amabila și îi mulțumesc. Prețul, foarte bun!
Florin nitescu
Florin nitescu2 ani în urmă
Am sunat astăzi pentru o betoniera de 180l si mi sa spus ca are in stoc la Ploiesti ,după zece minute ajung la magazin si gasesc un angajat fff supărat pe cine ?? nu stiu ,si imi spune ca daca vreau betoniera sa iau una cu vreo 3 00 ron mai scumpă ca nu are alta daca vreau bine daca nu pa nu meritati nici o stea .
Doi doi
Doi doi2 ani în urmă
Dezamagire totala, Nu generalizez dar ar mai trebui scoliti angajati dvs, dupa o jumatate de ora de asteptari a sosit un domn artagos si plin de nervi fara placuta cu inscriptia numelui mi s a recomandat" mos craciun "jicninduma, un vocabular ce nu este demn de aceasta companie de vanzari, am solicitat sa vina seful de departament care nici el Nu era mai prejos, ei vor sa domine te vad femeie si cred ca pot intimida in loc sa fi ajutat, am cumparat ptr ca mi a placut f mult lambriul si persoana care m-a ajutat intr un final un tinerel destul de educat, sectorul perdele la fel recomand f, amabili, sectorul lambriu... Lasa de dorit!!!Totusi Nu am venit sa cumpar si sa deranjez doar ptr o simpla coada de matura.. Aveam de facut multe cumparaturi dar practic acel mos craciun si inclusive seful lui au terminat cu nervii mei!!! Va sfatuiesc sa alegeti vanzatori cu un control psihic satisfacator!!!!
Alys Angel
Alys Angel2 ani în urmă
Nu recomand,fiti atenti la casa va fura fara pic de bun simt si raspundere am cumparat poliestiren grafitat pe raft era pretul de 126lei baxul si la casa ma taxat cu 138lei deci la cantitatea care am cumparato ma furase cu 300lei ...niste hotiii am sa le fac denuntie nu este prima data cand mi se intampla...😡😡😡👎👎👎
Dan Moise
Dan Moise2 ani în urmă
Am avut câteva experiențe foarte neplăcute care m au costat timp pierdut și bani. Am ajuns la concluzia că personalul din conducere nu se implica in activitatea din teren. Clar este nevoie sa se facă un "update la soft"
Marga Marga
Marga Marga2 ani în urmă
Sunt foarte multe de spus!!! Cu toate materialele de construcții și de amenajări interioare și exterioare de casă 🏠,eu am găsit și m-am asigurat de toate, cumpărându-le, mi-am construit o căsuță foarte frumoasă. Vă mulțumesc că existați! Baftă pe mai departe! Felicitări!!!
Locații recomandate