/Dambovita/Magazin de bricolaj

EMRO - Electro Mall Romania

EMRO - Electro Mall Romania
Magazin de bricolaj
5
13 recenzii
8 comentarii
+40 730 820 000
emro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai
Mihai5 ani în urmă
Numai cuvinte de lauda!
Am comandat mai multe plafoniere Eglo care mi-au fost livrate gratuit si foarte bine ambalate. In mod straniu, cateva din ele erau desigilate, dar probabil pt a le face proba inainte de livrare, nu pareau a fi utilizate deloc.
Ele functioneaza si arata impecabil. Eglo face produse de calitate, in caz ca cineva avea dubii :) Cei 5 ani garantie intaresc asta.
Un singur sfat am pt cine achizitioneaza plafoniere cu LED-uri integrate sau becuri LED marca Eglo: nu va zgarciti la intrerupator, cumparati ceva de calitate. Adica nu El-bi, cumparati un Schneider, Legrand sau (daca mergeti pe varianta de doza modulara) Gewiss. Credeti-ma, este o diferenta si asta v-o spun din experienta. Nu voi intra in detalii fiindca e mult de scris.
Asadar, felicitari EMRO pt produsele de calitate, seriozitate, profesionalism si amabilitate! Nu in ultimul rand, chiar au cele mai mici preturi la produsele Eglo (verificat in cateva magazine). Nu va asteptati la o diferenta de la cer la pamant, dar pt produsele care costa cateva sute de RON, e o diferenta de cateva zeci de RON.
Ion Dumitrescu
Ion Dumitrescu5 ani în urmă
Cele mai mici prețuri pe care le-am găsit pentru produsele eglo. Detalii multe pentru produse. Raspund rapid la mail-uri. Cel mai bun raport calitate - preț.
Isabela Marconi
Isabela Marconi5 ani în urmă
Am cumparat o plafoniera absolut superba, magazin ok, mi s-a livrat rapid. Singurul minus este ca nu am putut plati cu cardul
Nicolo failla
Nicolo failla5 ani în urmă
Produse de calitate, preturi mici, asistenta foarte foarte rapida
George patras george
George patras george5 ani în urmă
Magazin serios !!! Livrare rapida ...preturi super ok.
Bolcu Sorin
Bolcu Sorin2 ani în urmă
Acum doua săptămâni am achiziționat mai multe lustre (renovez casa) de pe acest site, la recomandarea unui prieten care a cumpărat și el și a fost foarte mulțumit. Lustrele arata foarte bine, par destul de calitative și au ajuns întregi la mine. Am beneficiat și de un mic discount. Recomand cu încredere!
Doroftei Macrina
Doroftei Macrina2 ani în urmă
Sunt multumita de consultanta primita din partea magazinului, preturi ok, livrarea a fost chiar cand mi s-a spus ca o sa ajunga. Am avut o comanda destul de mare pt ca am renovat toata casa si am primit un discount fara sa cer, mai rar asa ceva. Va recomand cu drag!
Ioan Ciorobatca
Ioan Ciorobatca2 ani în urmă
Foarte multumit !
Locații recomandate