/Bucuresti/Magazin de bricolaj

Parchet Shop

Șoseaua Mihai Bravu 520 -530, București 030336, România

Parchet Shop
Magazin de bricolaj
3.1
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C46G+JC București, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Iskender
Iskender2 ani în urmă
Cei care monteaza parchetul: Incompetenti; angajatii din sediu: sictiriti; per total: profesionalism 0. I-am sunat o saptamana, zi de zi, sa vina sa fixeze plinta ce initial au pus-o prost sau deloc. Dl. Razvan Vasile mereu a zis, cand il sunam, ca in ziua urmatoare trimite oameni, a trimis pe ma-sa. Nu as pune parchet de la ei nici la puscarie.
Anca Baciu
Anca Baciu2 ani în urmă
De evitat! Prețuri mari, calitate montaj 0 !
Alex Tudor
Alex Tudor2 ani în urmă
De evitat! Nu as pune parchet de la ei nici in casa de chirpici a strabunicii de la tara. O batjocura de firma, muncitori incompetenti care nu sunt in stare sa fixeze o plinta. Raspund la telefon cand au chef si sunt sictiriti la maxim. Va rog sa mai cautati, nu aveti ce sa faceti la ei!
Alexandru melente
Alexandru melente2 ani în urmă
multumit de montaj si de calitate/preturi
Raducu Luiza
Raducu Luiza3 ani în urmă
Nu recomand. Montarea parchetului a fost de f proasta calitate. Nu au lipit cu scoci de hartie extrudatul si din cauza aceasta s-a deplasat tot parchetul, fiecare pas era un cosmar, pocnea tot, se lasa la calcare, un calvar a fost sa am in casa parchet de la ei 2 ani. Dupa 2 ani a trebuit sa-l schimb din cauza lor. Nu mai zic ca nu mi-au pus toate plintele si m-au lasat cu 2 nemontate pe motiv ca ei nu au cu ce sa monteze pe rigips si sub niste tevi treb lipit, au zis ca ei nu lipesc. De demontat nu demonteaza nimic. Pret parchet dublu fata de dedeman in care ar trebui macar demontarea si mintarea sa o ai inclusa. Parchetul la ei 50, la dedeman 25 de lei.
Popescu Silvia Nicoleta
Popescu Silvia Nicoleta3 ani în urmă
Nu recomand!!! Niste neprofesionalisti! Atat muncitorii cat si patronii. Vorbesc foarte urat si nu.si asuma programarile!! Cea mai proasta firma!!!
Slincu Iulia
Slincu Iulia2 ani în urmă
Nu recomand. Parchetul si montajul de foarte proasta calitate. Plintele nu au fost prinse aproape deloc, erau si de alta culoare fata de parchetul ales (pe motiv ca asa monteaza ei peste tot), domnul Mihai Fer deloc amabil sau interesat sa ne ajute sa rezolvam problema cand l-am sunat. A trimis pe cineva sa verifice doar cand a auzit de Opc.
Clauu Xd
Clauu Xd2 ani în urmă
Cea mai neserioasa firma de parchet, habar nu au sa puna parchet. M-am trezit cu parchet in 2 nuante, diferenta de la cer la pamant si ei imi spun ca asa e parchetul. Sunt mai prosti ca niste babuini. Cea mai jegoasa firrma de parchet.
Locații recomandate