/Bucuresti/Magazin de bricolaj

MAM Bricolaj Morarilor

Șos. Morarilor 2A, București 022452, România

MAM Bricolaj Morarilor
Magazin de bricolaj
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5Q8+CQ București, România
+40 31 437 0062
webshop.mam-bricolaj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
Andrei Garneata
Andrei Garneata2 ani în urmă
Un magazin cochet unde gasesti tot felul de accesorii de mobilier. Personal amabil si saritor. O surpriza placuta si neasteptata.
Ciprian St 3030
Ciprian St 30302 ani în urmă
Nu m-am așteptat la asemenea servicii de slabă calitate, cel puțin pe partea de atelier.
Am dat comandă de 2 uși pt o bibliotecă și un plat de masă.
Am avut termen de execuție 10 zile, pe 03.12.2021 trebuia să ridic de la atelier comanda. Dacă am văzut că nu sunt contactat de către personalul de la atelier, pe 07.12.2021 am mers acolo să-mi iau comanda, dar ce sa vezi: Surpriză!!!
Comanda mea după 14 zile de la lansare nici nu a fost dată în lucru!
Astazi 08.12.2021 o să merg din nou acolo pt că au promis că astăzi o pot ridica. Revin cu detalii...
RODICA SCHNAIDER
RODICA SCHNAIDER2 ani în urmă
Nu prea are personal specializat sa dea informatiile necesare. De cate ori am cerut informatii referitoare la un anume MDF am intalnit un personal total dezorientat. Am gasit la ei un anume MDF acum vreo 6 luni si de curand cand am fost acolo mi au spus ca nu a existat niciodata la ei acel material...eronat...le am arătat chiar si poza din magazinul lor....si tot au negat. Putin personal. Pana gasesti pe cineva sa ti dea informatii, te saturi de asteptat si pleci.
Mocanu Rares
Mocanu Rares2 ani în urmă
Atenție magazinul se afla in curte cu Lidl și este unul dintre cele mai interesante magazine de bricolaj. Nu că mai revin, îmi fac abonament aici. Daca am găsit și baterie de bucătărie cu 3 cai. Waw.
MIRELA MURARIU
MIRELA MURARIU2 ani în urmă
Magazinul nu prea arata atragator dar preturile sunt la unele produse foarte bune. Am comandat la ei usile pt mobila de bucatarie dupa ce am prospectat piata si ne-am convins ca e cea mai buna oferta. Un suport de raft era la ei 9.5, la Horbach 13.5 si la Dedeman 19, acelasi produs. Au o oferta bogata de manere pt. dulapuri la preturi mai mici fata de magazinele mari de bricolaj.
Lucian Filip
Lucian Filip2 ani în urmă
Manageri incompetenti, am stat 30 min la casa pentru ca s-au blocat casele si nu am reusit sa cumpar nimic. Dupa 30 min angajatii nu stiau cand se va rezolva, probabil nici nu au anuntat problema. Este singurul magazin in care am vazut asemenea probleme. Probabil sefii MamBricolaj vor chema un sobor de preoti pentru a le rezolva problemele din magazin.
Teodora B
Teodora B2 ani în urmă
Un loc unde gasesti de toate. Nu se compara cu alte magazine de profil. Aici chiar găsești ce ai nevoie. Si la preturi incredibile. Nu ratati. Mergeti si convingeti-va.
Adrian Popescu
Adrian Popescu2 ani în urmă
O bogată varietate de produse, destul de mult personal, dar cam superficial în relația cu clienții.
Locații recomandate