/Bucuresti/Magazin de bricolaj

Hornbach

Drumul Gilăului 98-124, București 041715, România

Hornbach
Magazin de bricolaj
4.3
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94F9+22 București, România
+40 31 080 3000
hornbach.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Paris badeca
Paris badeca2 ani în urmă
Foarte neseriosi . Am cumparat o scara de pod Sofita , o alta dimensiune decat cea existenta în magazin . Dupa 40 zile ma suna cei de la Hornbach sa ma anunte ca scara va veni peste alte 50 zile , termenul de livrare dat de magazin fiind de 3-4 saptamani , din momentul lansarii comenzii. Au dat dovada de neprofesionalism .
Dan Ovidiu Constantin
Dan Ovidiu Constantin2 ani în urmă
Locația este mai puțin accesibilă pentru vehiculele de marfă, căile de acces adiacente fiind tot timpul aglomerate. Hornbach folosește acesta locație cumva, ca si depozit central. Sunt produse care odată comandate nu pot fi ridicate , de pildă din magazinul din Militari, zona A1 ci numai din Berceni.Apoi la comenzile on line făcute de nevaccinati trebuie neapărat să se facă plata on line in avans cu card . Altfel nu vi se poate aduce marfa din magazin la punctul de livrare. Nevaccinati nu pot plății Cash la punctul de ridicare pentru ca acolo nu se acceptă decât card. Deși se acceptă card la plată ,aceasta este greu de făcut pentru ca de obicei nu există casiera la punctul de predare,ca la concurență .Ea , casiera trebuie dislocata de undeva și vine greu. Dacă vine. Concluziv: în situația în care nu faceți plată on line în avans sunt șanse mari să vă duceți degeaba la magazin. Nu se poate face comanda direct la magazin, în locatie! Timpii de așteptare sunt mari. Paza este compusa din neanderthalieni care nu pot oferii suport sau informații utile.In rest magazinul este very safe.
C Petre
C Petre2 ani în urmă
Aloooo HORNBACH-u’ … aveti cel mai trist personal pe care l-am pomenit in tot Bucurestiul .
Ce le faceti , le spalați creierele , îi indoctrinati ?!
O data nu am vazut un zambet 😂
Am dat stelele pentru produse si personalul de pe raioane , zero ptr casierii .
Andreea maria popa
Andreea maria popa2 ani în urmă
Va rog sa scoateți aceste afise deoarece induceți oamenii în eroare. În fata magazinului nu se găsesc aceste cărucioare dezinfectate. Mulțumesc!
Mihai C
Mihai C2 ani în urmă
Urat!! Mizerie și harababura, paleti lăsați aiurea care blochează accesul pe culoarele de marfa, personal slab pregătit, parcare nesigură plina de cerșetori sau dubioși care vor sa îți vândă diverse scule......nu am xe sa mai caut pe aici.
Cristina Mindrescu
Cristina Mindrescu2 ani în urmă
Am cumparat frecvent de aici. O singura data am avut o problema cu un produs defect (un toc de usa fisurat). Am semnalat problema, am trimis pozele și in cateva zile au rezolvat problema. Timpul de asteptare pt un toc de comanda era de 25 zile lucratoare, dar mi-au rezolvat problema mult mai rapid. O mentiune speciala pentru dna Stefania Ion de la biroul de comenzi - mii de multumiri pentru ajutor! Toata echipa colaboreaza bine cu clienții.
Alexandra Claudia Ionita
Alexandra Claudia Ionita2 ani în urmă
Cele 3 stele le ofer pentru angajații de pe raioane care întotdeauna sunt amabili și dispuși sa te ajute și sa îți răspundă la cele 100 de întrebări adresate. În schimb, am avut o experienta proasta cu o casiera, care nu și-a răcit gura sa ne salute, nici la venire nici la plecare, care vomita în gând când se uita la noi și una peste alta ne-a mai trântit și restul pe masa cu niște nervi care nu am înțeles de unde proveneau. Daca nu are chef de munca, sa stea acasă.
Adrian Gabriel Verdes
Adrian Gabriel Verdes2 ani în urmă
Am făcut o comandă online cu ridicare din magazin. Am achitat online. Am ajuns la magazin, foarte amabili mi au arătat produsele ce mă așteptau. Mi s a recomandat să îmi iau un cărucior și apoi să mă așez la coadă la o casă ca să îmi elibereze un bon cu care să pot ieși cu marfa, care era achitata. Sper că cei de la Hornbach sa se uite în curtea celor de la Leroy Merlin și să învețe ceva.
Locații recomandate