/Bucuresti/Magazin de bricolaj

Leroy Merlin

Calea Văcărești 391, București 040069, România

Leroy Merlin
Magazin de bricolaj
4.4
9 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
94WF+Q9 București, România
+40 374 427 550
leroymerlin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Leroy Merlin
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Andreea244 zile în urmă
Foarte multumita de produsele achizitionate de la unelte si mai ales de sfaturile primite de la domnul Sorin. A explicat foarte bine cum le pot folosi si mai ales ca am luat la recomandarea dansului si este cea mai buna alegere.
Roxana Calafeteanu
Roxana Calafeteanu1 an în urmă
Am facut o comanda online,am platit online si dupa 4 h de la comanda si de stat 1h pe la usa, imi spun ca nu imi pot da produsele decat daca le mai latesc o data, ca nu pot face factura.Mi-au spus ca trebuie sa anulez comanda si sa platesc produsele, care atunci cand am ajuns nu erau pregatite, ,ca au avut multe comenzi de onorat, desi ei stateau si radeau.Un serviciu care lasa mult de dorit.Daca te duci pe raioane cei de acolo zoici ca sunt împărați, cum sa iti permiti sa ii deranjezi cu o întrebare.
Bogdan Rebenciuc
Bogdan Rebenciuc1 an în urmă
Preturi decente, o gama larga si diversificata de poduse, amenajare si amplasare produse destul de intuitiv, personal super amabil doar ca, de obicei, trebuie de umblat sau asteptat cateva minute pana sa ii gasesti/vorbesti cu dumnealor (cei de pe raioane).
Radu Bozga
Radu Bozga1 an în urmă
Unii angajați sunt dezastru. Am cerut informații despre o cadă (mă interesa care este panoul lateral) și a zis că nu mă poate ajuta pentru că el trebuie să plece acasă (la ora 11.00) și ce face dacă-i mai vin și alți clienți (???!! .). Am lăsat căruțul de cumpărături acolo și mi-am cumpărat toate materialele pentru renovarea casei din Hornbach și Dedeman
Eduard P
Eduard P1 an în urmă
Personalul amabil si destul de bine pregatit, produse variate si marca proprie de calitate.
Parcarea exterioara este aglomerata tot timpul, dar exista si parcarea subterana.
Anna Hriscov
Anna Hriscov2 ani în urmă
Mi-ar lua mult sa va explic de ce am dat o stea mai ales că iau de la ei foarte des materiale de sume astronomice. Preturile lor sunt mai bune ca la Dedeman, de aceea revin. Dar serviciul...............Pe scurt: angajații sunt ca niste animale pe cale de dispariție, nu i vezi când ai nevoie. Te uiți la ei și le faci semn, se prefac că nu te vad și fug 🤣🤣🤣🤣🤣. De nenumărate ori am pățit așa. Apoi daca te vad că ești femeie, te mai iau și la mișto că nu știi construcții, eventual și o glumita și o mana stingheră pe umăr. Fiindca așa este profesional. Apoi când ai de returnat ceva electrica, îți spune că nu e stricat, deși tatăl meu e electrician de 30 ani și era clar și pentru un neicanimeni că nu funcționa mecanismul corpului de iluminat. Până nu am inceput sa fac scandal, nu au vrut să îmi dea banii inapoi. Ca să nu mai zic problemele cu livrarea. Te suna la 8 dimineața să-ți spună că vin in 3 ore, te mai suna la 12 să ți spună că vin în două ore, și pe la 17 ajung. 🤣🤣🤣🤣. Divin.
Alexandru Trifu
Alexandru Trifu2 ani în urmă
Am vizitat magazinul pentru a achizitiona o foaie de tabla neagra 2 mm. Colegul de la raion a fost foarte amabil si m-a ajutat pentru a putea scoate foaia din palet ( nu erau despachetate deoarece intrasera in stoc de putin timp) si cu carucior. Singura neplacere a fost in momentul in care m-am taiat la mana ( cand am manevrat foile de tabla) si nu am gasit o trusa medicala pentru a putea curăța si pansa rana. Am intrebat si la casa de acest lucru. Mi s-au oferit servetele umede. Recomand existenta unei astfel de truse de prim ajutor si comunicarea/ informarea angajatilor de existenta ei, pentru a putea ghida clientii in astfel de situatii/ accidentari usoare. Multumesc.
Mandru Lavinia
Mandru Lavinia2 ani în urmă
Am asteptat livrarea, dupa o comunicare foarte defectuasa, 3 ore in condițiile in care am specificat niste detalii importante pentru mine ca client(locul de livrare era un spatiu nelocuit) .
Foarte prost sistemul de livrare si confirmarea orelor.
Adrian Filipoiu
Adrian Filipoiu2 ani în urmă
Am dorit sa achit 2 glafuri de 20 de cm, care apăreau 7 pe stoc,pe site, ajung în magazin, erau doar 2, dar zgâriate.
Ca să ma ajute totuși, cineva, am facut comanda online, și m-au sunat ca nu au deloc, mințind.
Locații recomandate