/Brasov/Magazin de bricolaj

Decorator Brasov

Strada Mică 13-21, Brașov 500053, România

Decorator Brasov
Magazin de bricolaj
4.5
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH48+6M Brașov, România
+40 268 406 318
decoratorshop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Petrescu
Alina Petrescu2 ani în urmă
O experienta deosebit de placuta. Am folosit vopseaua pentru faianta Monto iar rezultatul a fost peste asteptari: acoperire foarte buna, aspect de calitate, mi-a transformat total baia fara o investitie majora. Personal profesionist si foarte amabil, vin in intampinarea nevoilor clientului si ofera raspuns documentat la toate intrebarile.Va multumesc! Recomand cu toata increderea!
Monica Pavai
Monica Pavai2 ani în urmă
Produse de calitate superioara si am primit toate detaliile necesare pentru produse si folosilea corecta a lor.
Florin Dinca
Florin Dinca3 ani în urmă
O experienta deosebit de placuta. Personal profesionist si amabil, gata sa-ti ofere sfaturi si cele mai bune solutii la problema pe care le-o expui. Vopselele Helios recomandate de ei, au fost pana acum cea mai buna alegere posibila. Din pacate se pot da numai cinci stele. Ne vom revedea cu siguranta.
Augustin Marinescu
Augustin Marinescu4 ani în urmă
Am lucrat pentru ei sunt buni !
Danciu Gabriel
Danciu Gabriel5 ani în urmă
Am primit mai multe nuante de tapet pe acelasi model!am sunat la ei si imediat o doamna foarte draguta s.a oferit sa ma ajute si sa mi.l schimbe!nu a mai fost cazul pentru ca deja il folosisem!in schimb, la numai o zi dupa...m.am trezit cu un colet la usa, unde mi.au pus cateva cateva lucruri care sa ma ajute la montajul tapetului si un obiect foarte frumos de decor!totul gratuit!foarte amabili si seriosi, produse de calitate!multumim si succes!
Tudor Stegarescu
Tudor Stegarescu5 ani în urmă
Lucrez la Decorator asa ca, nu pot lasa un review de tip client, dar pot spune ca apreciem feedack-ul clientilor (cel pozitiv ne bucura, iar cel negativ ne ajuta sa ne imbunatatim) si incercam mereu sa gasim solutiile perfecte pentru nevoile fiecarui client in parte.
Adi botca
Adi botca2 ani în urmă
Raport pret calitate excelent. Am folosit vopsea pentru faianta, pardosele si lac pentru parchet. Acoperire buna, aspect de calitate, foarte multumit. Ofera consultanta, sunt foarte bine pregatiti si ofera rasuns documentat la toate intrebarile. Recomand cu toata increderea.
Jenel palade
Jenel palade2 ani în urmă
Poate -i spuneți și celui care ar trebui sa răspundă la mesaje, ( nr de pe site +40 724 631 525), sa răspundă.
Locații recomandate