/Arad/Magazin de bricolaj

Praktiker

Calea Zimandului 43B, Arad 310208, România

Praktiker
Magazin de bricolaj
3.2
284 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
686X+33 Arad, România
+40 257 304 120
praktiker.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Petrescu Aurelian
Petrescu Aurelian5 ani în urmă
O zicală românească spune : Din două lucruri rele vom face una.... și mai rea.Nu înțeleg Brico Depot, a cumparat două rețele de magazine Brico Store și Praktiker. Să admitem că la Brașov ambele sunt apropiate și a pastrat Brico, e mai mare și mai bine amplasat, dar la Arad Praktiker e mult mai bine amplasat decât Brico. Vad, singur în zonă, acces. Ceva schimbări și infuzie de personal și de marfă, puțină reclamă :Oameni buni am venit, suntem aici!... și poate magazinul era resuscitat
Romulus Gheorghe Mormăila
Romulus Gheorghe Mormăila5 ani în urmă
Am fost ținut o oră fără să fiu servit,când am cerut să vină cineva să cumpăr peleți pentru foc personalul a vorbit obraznic,nu au vrut să comunice nr de tlf.a domnului Florin de la vânzări,în final am hotărât să renunț să mai cumpăr,am plecat cu un gust amar,hotărând ca nici o dată să nu mai revin la Prakriker,deci domnilor ați pierdut o comandă de1500lei și pe mine ca și client.
Foldesi Francisc
Foldesi Francisc5 ani în urmă
Nu pot să notez cu zero, barat.Bataie de joc față de clienți cu mega reducerea din 17 august! Majoritatea produselor(99%) nu erau expuse sau pe stoc , oferta fiind înșelătoare!O grămadă de oameni pierzând timp și combustibil!
Claudiu roman
Claudiu roman5 ani în urmă
Un magazin, care nu mai e ce a fost. Cu personalul deviat, daca vrei amănunte despre produse, trebuie să astepti după una dintre cele 2 persoane..... 😅 Cand vrei sa plătești, ai o singură casa de marcat deschisă unde stai la coada... 🤨. Ce e bine, daca ai probleme cu marfa, se rezolva în magazin, fără plimbări multe....😀
Dorin Corzan
Dorin Corzan5 ani în urmă
Cauți un magazin de bricolaj de o incompetență maximă? Atunci ai ajuns exact unde trebuie.... și cum o vorbă din popor spune: la omul sarac nici boii nu trag, se potrivește de minune. Sâmbătă seara la ora 18 sunt doua amarate de angajate ce deservesc și caseriile și info chioșcul și cam tot ce se poate intr-un astfel de magazin... Jalnic pentru o multinațională. Experiență neplăcută mi s-au repetat nu o dată , ci de n ori; ba nu era niciun angajat pe raion care sa ne ajute cu marfa ce doream sa o achiziționăm, ba nu era nimeni interesat sa te ajute... cam la asta se rezuma Praktiker Arad, magazin în care la orele de vârf numeri clienții pe degetele de la o mana. NU RECOMAND!

Al doilea lucru FOARTE important de reținut: când dorești să achiziționezi in produs ți se promite marea cu sarea, garantie de 10 ani pentru un set de chei Magnusonn a,totuld roz până când ajungi sa ai nevoie de garanția in cauza. Concret ai toate șansele să rămâi și cu produsul defect și cu banii dați.. EVITATI PE CAT POSIBIL ACEASTA DUGHEANA INCOMPETENTA!!!
Gavagiuc Alina
Gavagiuc Alina5 ani în urmă
Lanțul de magazine și-a atins maximul de activitate prin 2008. La ultima vizita nu am găsit mai nimic pe rafturi. Mai au ceva produse, probabil așteaptă sa le termine și sa închidă "prăvălia".
Adrian Burciu Corodeanu
Adrian Burciu Corodeanu6 ani în urmă
Se poate mai mult. Foarte multe lipsuri care te astepti sa fie... Stoc redus
Dori Boulean (Drumeții și biciclete)
Dori Boulean (Drumeții și biciclete)6 ani în urmă
Atmosfera ce dăinuie în magazine este una de pierzanie. Parcă toţi angajaţii aşteaptă falimentul iar clienţii se întreabă ce naiba caută ei în povestea asta. Pentru că produsele pe care le caută cu greu le găsesc. Or fi unele mai ieftine, însă preţurile sunt puse alandala pe rafturi. Personalul magazinului când găseşti pe cineva, nu are habar de produsele pe care le vinde; mă întreba azi cineva pe mine, client ca şi el care tub conţine spumă cu întărire rapidă că nimeni nu putea să îi spună dintre Praktikeri. Ai zice că este vorba de conducerea locală care este pe lângă subiect şi de aceea magazinul arată cum arată. Nu, şi la Timişoara este la fel.
Locații recomandate