/Arad/Magazin de bricolaj

Magazin de bricolaj în Arad

Un magazin de bricolaj este un spațiu dedicat celor pasionați de construcții sau de bricolaj, dar și celor care sunt profesioniști în acest domeniu. Aici găsești tot felul de materiale de construcție, lucruri pentru renovarea sau construcția casei. Adică produse și accesorii pentru a realiza tot felul de lucrări, pentru orice tip de șantier, pentru grădină sau pentru a amenaja o curte sau o mansardă, pentru a construi un gard sau o anexă și multe altele.

Aici vei găsi o mulțime de experți gata să te ajute, care propun produse și servicii adaptate oricărei situații. Asta, respectându-se în același timp și bugetul tău.

Arad este un județ din vestul României, situat în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de kilometri distanță de Munții Zarand. Județul Arad este traversat de la est la vest de râul Mureș.

Județul Arad se învecinează cu: județul Bihor la nord și la nord-est, cu județul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu județul Timiș la sud și cu Ungaria în partea de vest.

Clima din județul Arad este preponderent continental-moderată, media temperaturilor oscilând în inetrvalul de 11 grade în zona de câmpie și 8 grade în zona de munte. Țara Zarandului este una din cele mai renumite zone etnografice de la noi din țară, unde sunt conservate piese de mare valoare și originalitate.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de râul Mureș cu afluenții lui, Crișul Alb dar și unele râuri ce fac parte din rețeaua hidrografică a Crișului Negru. Principalele lacuri sunt Tauț și Cladova.