/Valcea/Magazin de biciclete

VALORIS Magazin

Strada Știrbei Vodă 5, Râmnicu Vâlcea 245900, România

VALORIS Magazin
Magazin de biciclete
4.4
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4935+2V Râmnicu Vâlcea, România
+40 786 192 102
valoris-electrice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gina eugenia Antochi
Gina eugenia Antochi2 ani în urmă
(Tradus de Google) Bine

(Original)
Ok
Danut Plesu
Danut Plesu4 ani în urmă
Produse si preturi ok. Personalul foarte amabil si intelegator cu toate ca este foarte aglomerat mai tot timpul. Revin mereu cu placere la ei.
Ion Urs
Ion Urs4 ani în urmă
Echipamente moderne forte bune
Popescu Gheorghe
Popescu Gheorghe4 ani în urmă
Pram Valoris
Pram Valoris5 ani în urmă
Magazin unde gasesti de toate la preturi bune. Personal amabil si cu experienta in domeniu
Bianca Mihalcea
Bianca Mihalcea5 ani în urmă
Bogdan Godeanu
Bogdan Godeanu6 ani în urmă
Bine aprovizionat. Personal de toata jena. Vrei sa schimbi ceva...incep sa se planga. Le spui ca ai dreptul legat sa schimbi in 30 de zile...tac din gura si o dau in diverse. Foarte prost pregatite anumite angajate. Daca ar fi magazinul meu le-as concedia. Limbaj si comportament de mahala. Am fost sa schimb niste conductori electrici si sa cumpar prize si intreruptoare si doamna m-a luat la intrebari de unde sunt ca nu ma stie. Da nu ma stie pentru ca am ramas la Bucuresti dupa terminarea facultatii. Am cerut anumite echipamente si tot o tinea ca nu exista asa ceva pe piata pana nu am mai suportat nesimtirea si aroganta dansei si am rabufnit: "doamna sunt inginer electro-energetician, lucrez in domeniu stiu ce este pe piata si ce nu, faptul nu aveti in magazin nu inseamna ca nu se gasesc, am pus mana si lucrez cu echipamenre pe care nu le veti vedea niciodata pentru ca nu isi permite omul sa le cumpere, dar ele exista, nu imi spuneti ca nu exista". A tacut doamna ce sa mai zica. Imi e scarba sa intru intr-un magazin Valoris, comportament de mahala, limbaj de neanderthal. Pacat...pentru un oras micut ca Ramnicu Valcea sunt bine aprovizionati...pacat de angajatii pe care ii au...
Niculicioiu Constantin
Niculicioiu Constantin2 ani în urmă
O varietate bogata de articole cu specific electric. Calitate bună și foarte bună. Personal bine pregătit profesional care îți poate oferi cele mai bune indicații!
Locații recomandate