/Valcea/Magazin de biciclete

Romstal Ramnicu Valcea

Calea lui Traian 263, Râmnicu Vâlcea 240284, România

Romstal Ramnicu Valcea
Magazin de biciclete
4
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
49H7+47 Râmnicu Vâlcea, România
+40 372 123 134
romstal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madalina lautaru
Madalina lautaru2 ani în urmă
Personal calificat,îți pot da toate detaliile de care ai nevoie
Vlad Țepes
Vlad Țepes2 ani în urmă
Slabi rau de tot nu ma mai prind pe la ei prin magazin japta totala sa nu primesti returur ca ai depasit termmenul de 2 zile!!
Catalin Magheru
Catalin Magheru2 ani în urmă
Angajații sunt super! Recomand cu încredere! Produsele sunt puțin mai scumpe decât la alte magazine din câte stiu, dar compensează prin calitate.
Cosmin botez
Cosmin botez5 ani în urmă
Am vrut sa returnez cateva produse si am revenit cu ele la magazin dimineata. Vanzatorul statea la casa cu un cunoscut, probabil, care isi mai aducea aminte ca ii trebuie si doua coturi si nu stiu mai ce, mai raspundea si la telefon etc. Asta a durat cam 10-15 minute timp in care eu am asteptat rabdator cu produsele si factura in mana dupa care sm intrebat daca nu imi poate face si mie returul daca acolo dureaza asa mult... raspunsul a fost ca oricum nu mi poate face returul ca nu este directorul sa semneze nu stiu ce. A trebuit sa mai fac un drum. Hai Dedeman!
UNGUREANU MARINELA
UNGUREANU MARINELA5 ani în urmă
Nu am fost foarte incantata. Nu vin in întâmpinarea clienților cu oferte tentante, dar nici cu informații despre produsele și serviciile lor.
Roxana Ionescu
Roxana Ionescu11 ani în urmă
Romstal Rm Valcea e un magazin mare in care gasesti cam tot ce-ti trebuie in domeniul instalatiilor. E deschis si in weekend iar oamenii de acolo sunt bine pregatiti si gata sa te ajute in orice moment!
Bianca Budeanu
Bianca Budeanu2 ani în urmă
După ce am stat 30 de min la casa pentru a aștepta ca doamna caserita sa învețe sa utilizeze programul, aveam doar 4 piese mici de achiziționat, îmi spun ca deși am marfa în mana ei nu o au pe stoc. Iar după 45 de min plec cum am venit.
Angajați foarte bine pregătiți! 👇👇👇
Elena
Elena2 ani în urmă
Cei mai neeficienti angajati,am stat aproape o oră pentru o simplă factura,nu ma asteptam sa stau atat de mult pentru ca un angajat nu stie sa isi faca treaba!Nu o sa mai merg vreodata aici
Locații recomandate